Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

ISOL-8 PowerLine Axis

ISOL-8 PowerLine Axis


ISOL-8 PowerLine Axis

Vsak avdio sistem potrebuje kakovostno električno napajanje. PowerLine je družina kompaktnih razdelilnih letev, ki v kombinaciji z oklopljenimi napajalnimi kabli IsoLink ponuja fleksibilno in zmogljivo rešitev ljubiteljem glasbe, ki na prvo mesto postavljajo visoko kakovost in nizko ceno.

Vse razdelilne letve so opremljene s 6 milimetrsko ploščo iz anodiziranega aluminija. Aluminijasta plošča predstavlja idealno mehansko osnovo, saj ni magnetna niti rezonantna. Napajalni kabel se na razdelilno letev priklopi preko IEC konektorja, pri nekaterih letvah pa je na voljo tudi konektor PowerCon proizvajalca Neutrik. Vsak izhod razdelilne letve je prekrit s pokrovom (standard zaščite IP54), ki preprečuje nabiranje prahu in umazanije na izhodih, prepreči pa lahko tudi marsikatero nesrečo (majhni prstki). Ožičenje je iz skrbno izbranega posrebrenega bakra s PTFE izolacijo in z izjemnimi lastnostmi transmisije.

Razdelilna letev ISOL-8 PowerLine Axis zagotavlja učinkovito rešitev problema enosmerne napetosti v električnem napajanju. Teorija uči, da bi električno napajanje moralo slediti popolni, simetrični sinusni krivulji. V praksi so stvari na žalost drugačne. Krivulja je prirezana, popačena in asimetrična, z jasno izraženo enosmerno komponento. Transformatorji, ki jih po navadi najdemo v napajalnih sklopih avdio naprav, že po svoji naravi ne morejo tolerirati občutne enosmerne napetosti, ne da bi bilo njihovo delovanje okrnjeno. Učinkovito rešitev predstavlja razdelilna letev PowerLine Axis, katere topologija omogoča ponovno "centriranje" napetostne osi oziroma eliminacijo enosmerne napetosti v električnem napajanju.

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 629.95€
  • Cena brez DDV: 516.35€

Možnosti

Oznake: ISOL-8, PowerLine, Filtracija in zaščitne letve, isol, letve, teknologies, zascitne, filtracija, powerline, axis