Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Plačilo na obroke

Imetnikom plačilnih kartic z možnostjo plačila na obroke omogočamo nakup z obročnim plačilom brez obresti*
Storitev obročnega plačila je mogoča za imetnike kartic MasterCard, Visa in Karanta izdane s strani NLB, plačilnih kartic DINERS Club ter lastnikov plačilnih kartic z možnostjo obročnega plačila, katerega ponuja banka izdajateljica plačilne kartice (npr. Nova KBM)

Plačilo na obroke je možno ob obisku v naši poslovalnici

Prednosti
 - Storitev je na voljo na plačilnih karticah z odloženim plačilom Mastercard, Zlati Mastercard, Visa, Karanta in Diners Club
 - Brez dodatnih obresti in stroškov s strani banke*.
 - Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici, s katero boste opravili nakup.
 - Za nakup na obroke se odločite neposredno na prodajnem mestu.

Število obrokov
- Najmanjše število obrokov je 2, največje 12 oziroma 24**

Višina nakupa na obroke - kartice NLB
 - Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici.
 - Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bo banka obremenila za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 24 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da vam bo banka po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.
 - Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Kliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih ali v poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko kar v NLB Kliku ali svoji poslovalnici oddate vlogo za povišanje.

Opombe:
* Cene v katalogu spletne trgovine veljajo za plačilo z gotovino oz. bančnim nakazilom. V primeru plačila na pet oz. več obrokov obračunani popust na izdelek zmanjšamo za višino nadomestila, vendar le do zneska, ko slednji doseže vrednosti brez popusta. Minimalni znesek obroka je 30,00 eur

Tabela zneskov zmanjšanja popusta za plačilo s plačilnimi karticami NLB.

Število obrokovVišina nadomestila
56,00 eur
67,80 eur
79,60 eur
811,40 eur
915,00 eur
1017,00 eur
1119,00 eur
1221,00 eur
13 - 24 obrokovpo dogovoru.


Plačilo z Diners Club plačilno kartico

Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupe na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske.

Pri nas vam omogočamo nakup na 24 obrokov.

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in podpis ali PIN. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico.

Nakup na obroke s kartico Diners Club ponuja večina največjih trgovcev (tehnično blago, pohištvo, turistične agencije idr.). Prodajna mesta, na katerih je mogoče s kartico Diners Club kupovati na obroke, so poleg nalepke z logotipom Diners Club International navadno označena še z dodatno nalepko: Plačilo na obroke, Plačilo na 24 obrokov.

Edini dodatni strošek, ki ga plačate pri nakupu od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 24 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom.

Kako lahko na svoji kartici vklopite storitev Nakup na obroke?
Če ste izpolnili obrazec za aktiviranje storitve Nakup na obroke, ki ste ga prejeli po pošti skupaj z novo kartico Diners Club, lahko pričakujete kreditno pogodbo za storitev Nakup na obroke. Poslali vam bomo dva izvoda. Enega boste podpisanega vrnili v povratni kuverti, drugi ostane vam. Kreditna pogodba bo vsebovala tudi znesek odobrene porabe, namenjene nakupom na obroke.

Za obstoječe člane
V kolikor že imate kartico Diners Club in še niste predložili obrazca za aktiviranje storitve Nakup na obroke, lahko to storite zdaj:
 - obrazec za podjetja in samostojne podjetnike
 - obrazec za fizične osebe

Za dodatna pojasnila in pomoč pokličete na Diners Club International številko 01/5617 800.

Za nove člane
V kolikor še nimate kartice Diners Club, jo lahko pridobite tukaj.