Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Varovanje podatkov


POGOJI IN SPLOŠNE DOLOČBE TER INFORMACIJE O REGISTRACIJI


I. REGISTRACIJA

Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku.

Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Za potrebe poslovanja ALS AI, inteligentne rešitve sodobnega interiera, d.o.o. (v nadaljevanju: upravitelj) zbira naslednje podatke:
- ime in priimek,
- naslov in kraj bivanja,
- naslov elektronske pošte,
- uporabniško ime,
- geslo v šifrirani obliki
ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletnem mestu Playroom.si.

Ob registraciji lahko uporabnik (po želji) pristane na prejemanje obvestil na navedeni elektronski naslov, vendar ne več kot pet obvestil mesečno. V obvestilih bodo registrirani uporabniki obveščeni o posebnih ugodnostih in akcijah, prejemali bodo promocijske kode za dodatne ugodnosti, predstavitve novih izdelkov in obvestila o aktualnih nagradnih igrah. Z registracijo je omogočen tudi enostavnejši in hitrejši nakup, saj vam osebnih podatkov ni potrebno vedno znova vpisovati v obrazec za oddajo naročila.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.


II. VAROVANJE PODATKOV

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, ki mu posvečamo izjemno pozornost. Upravitelj spletne trgovine PlayRoom.si, ALS AI, inteligentne rešitve sodobnega interiera, d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.


III. IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih zbira in obdeluje upravitelj spletne trgovine PlayRoom.si, bodo razkriti le, če je takšna obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.


IV. VARNOST

Na spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Upravitelj se zavezuje, da bo zaščitil vašo zasebnost.