Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Postopek nakupa

I. NAKUP V SPLETNI TRGOVINI

Nakup izdelkov v spletni trgovini PlayRoom.si je preprost. Naročilo lahko izvedete:
1. Preko spletne trgovine Playroom.si kot registrirani uporabnik oz. kot uporabnik brez članstva. Prednosti članstva so: hitrejši način nakupa, spremljanje statusa nakupa, ogled naročil ter možnost prijave na prejemanje obvestil o prodajnih akcijah. Članstvo ne zahteva potrditve preko e-mail naslova, saj je na ta način registracija hitrejša.
2. 
Z oddajo naročila preko e-pošte (info@playroom.si).
3. 
S klicem na telefonsko številko 041/536 109 ali 01/721 40 10.


POSTOPEK NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI

Izberite izdelek, ponujeno možnost (npr. barva, dodatek) in količino ter ga dodajte v košarico. Vsebina košarice se ob dodajanju izdelkov samodejno posodablja.

Ko zaključite z dodajanjem izdelkov v košarico, imate na voljo dve možnosti:
- Košarica. Omogočena sta vam vpogled v košarico in sprememba naročila.
- Na blagajno. Ponujena vam je možnost prijave. Nakup lahko izvedete kot registrirani uporabnik ali kot uporabnik brez članstva.

Kupcem omogočamo izbiro načina dostave:
- Brezplačna dostava ob predplačilu zneska nakupa na TRR podjetja. Naročene izdelke dostavimo preko Pošto Slovenije.
- Redna dostava. Naročene izdelke dostavimo preko Pošto Slovenije oz. osebno po predhodnem dogovoru. Cena osebne dostave in priklopa je predmet dogovora med kupcem in podjetjem ALS AI d.o.o.
- Osebni prevzem. Naročene izdelke lahko po predhodnem dogovoru prevzamete na sedežu trgovine. Predhodni govor je možen preko e-pošte (info@playroom.si) ali preko telefona 01/721 40 10 oz. 041 536 109.

Izberite način plačila:
- Plačilo z gotovino ob prevzemu.
- Bančno nakazilo. Izpiše se vam številka bančnega računa. Na vašo željo vam lahko pošljemo tudi predračun.

V primeru dodatnih želja naročilu pripišite komentar.

Obkljukajte 'Strinjam se s Splošnimi pogoji'.

Za zaključek nakupa preverite naročilo in ga po želji spremenite.

V svojih oglaševalskih akcijah občasno objavimo tudi številko kupona, s katero so kupci deležni dodatnih ugodnosti. Vnesite jo v okno in potrdite s klikom na 'Uporabi kupon'.

Naročilo potrdite s klikom na 'Potrdi nakup'.


II. CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru zgoraj navedenih načinov plačila.

Kljub naporom, da bi na spletnih straneh zagotovili ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali pa v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik omogoča kupcu odstop od nakupa. Ponudnik lahko kupcu ponudi tudi alternativno rešitev, sprejemljivo za obe strani.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu naročila (Naročilo potrjeno).
Od tega trenutka dalje so cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.