Furutech e-TP80E

Proizvajalec: Furutech
Šifra izdelka: e-TP80E
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 740.00€
Količina: +
-
  - ALI -  

Postavite vprašnje oz. predlagajte svojo ceno

0 znaki (največ 300)

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Furutech e-TP80E

Furutech e-TP80 je napredna, vrhunsko izdelana AC razdelilna letev. Odpravlja številne težave avdio in video komponent, katerih vzrok je kontaminirano električno napajanje: šumi na ozemljitvenih vodnikih, napetostne špice in padci, visoko-frekvenčni šum iz napajalnih sklopov drugih naprav v vašem sistemu ter izsevan visoko-frekvenčni digitalni šum iz procesorjev in povezovalnih kablov, namenjenih prenosu digitalnih signalov. Prisotne so tudi motnje električnega napajanja, ki ga povzročajo 'switch-mode' napajalni sklopi elektronskih naprav, ki so priklopljene na isti električni tokokrog. Pa ne le to. Vaše električno napajanje je povezano z električnimi napajanji drugih stanovanj, hiš in industrijskih porabnikov, priklopljenih na isti napetostni transformator. Povsem razumljivo je, da številni ljubitelji avdia in videa opažajo kakovostnejšo reprodukcijo v poznih večernih ali nočnih urah ter ob koncih tedna.

Vrhunsko izdelano ohišje iz aluminija učinkovito ščiti pred RFI, plast GC-303 pa pred EMI motnjami. Za notranje ožičenje je uporabljen Furutech-ov μ-14 kabel, ki zagotavlja izjemno nizko upornost. Furutech-ove Hyper Quality Audio Grade vtičnice so vezane na IEC AC vhod razdelilne letve. V vtičnicah so vgrajeni pozlačeni (24K) ne-magnetni prevodniki iz brona, ki zagotavljajo stabilen in dolgotrajen prenos električne energije.

Furutech-ov dvo-stopenjski 'Alpha' proces kriogenizacije in de-magnetizacije:
Dvo-stopenjski 'Alpha' proces kriogenizacije in de-magnetizacije deluje v tandemu z drugimi tehničnimi rešitvami s ciljem optimalnega prenosa električne energije. Furutech-ova popolna predanost podrobnostim ima za avdio sistem naslednje posledice: občutek večji moči, dinamike in resolucije, čistejše in temnejše ozadje, večji in stabilnejši zvočni oder, žive tonske barve ter večji frekvenčni razpon. Razdelilna letev e-TP80 omogoča, da v sistemu prihajajo do izraza podrobnosti in prefinjenost, mikro- in makro-dinamika. V video sistemih bodo zasloni vseh vrst deležni večje resolucije, manjših barvnih odstopanj, "sneženja", vertikalnih in horizontalnih črt.

Osnovne tehnične specifikacije:
- Material ohišja: aluminijeva zlitina (barvana).
- Zunanje dimenzije: 400 x 130 x 60 mm.
- Teža: 1.72 kg.

GC-303 je poseben material, s katerim Furutech preplasti notranjo stran spodnjega dela ohišja. Material absorbira EMI motnje, ki jih generirajo notranji deli enote. Na ta način je omogočena dinamična in barvita predstava vaših komponent.

Vsi tehnični podatki so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.

Garancijska doba: 12 mesecev.


Za individualno ponudbo nam pišite na naslov info@playroom.si oz. nas pokličite na telefonsko številko 041 536 109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.
 

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: