Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Furutech e-TP80E - AC razdelilna letev

Furutech e-TP80E

Furutech e-TP80E - AC razdelilna letev

 

Furutech e-TP80 je napredna, vrhunsko izdelana AC razdelilna letev. Odpravlja številne težave avdio in video komponent, katerih vzrok je kontaminirano električno napajanje: šumi na ozemljitvenih vodnikih, napetostne špice in padci, visoko-frekvenčni šum iz napajalnih sklopov drugih naprav v vašem sistemu ter izsevan visoko-frekvenčni digitalni šum iz procesorjev in povezovalnih kablov, namenjenih prenosu digitalnih signalov. Prisotne so tudi motnje električnega napajanja, ki ga povzročajo 'switch-mode' napajalni sklopi elektronskih naprav, ki so priklopljene na isti električni tokokrog. Pa ne le to. Vaše električno napajanje je povezano z električnimi napajanji drugih stanovanj, hiš in industrijskih porabnikov, priklopljenih na isti napetostni transformator. Povsem razumljivo je, da številni ljubitelji avdia in videa opažajo kakovostnejšo reprodukcijo v poznih večernih ali nočnih urah ter ob koncih tedna.

Vrhunsko izdelano ohišje iz aluminija učinkovito ščiti pred RFI, plast GC-303 pa pred EMI motnjami. Za notranje ožičenje je uporabljen Furutech-ov μ-14 kabel, ki zagotavlja izjemno nizko upornost. Furutech-ove Hyper Quality Audio Grade vtičnice so vezane na IEC AC vhod razdelilne letve. V vtičnicah so vgrajeni pozlačeni (24K) ne-magnetni prevodniki iz brona, ki zagotavljajo stabilen in dolgotrajen prenos električne energije.

Furutech-ov dvo-stopenjski 'Alpha' proces kriogenizacije in de-magnetizacije:
Dvo-stopenjski 'Alpha' proces kriogenizacije in de-magnetizacije deluje v tandemu z drugimi tehničnimi rešitvami s ciljem optimalnega prenosa električne energije. Furutech-ova popolna predanost podrobnostim ima za avdio sistem naslednje posledice: občutek večji moči, dinamike in resolucije, čistejše in temnejše ozadje, večji in stabilnejši zvočni oder, žive tonske barve ter večji frekvenčni razpon. Razdelilna letev e-TP80 omogoča, da v sistemu prihajajo do izraza podrobnosti in prefinjenost, mikro- in makro-dinamika. V video sistemih bodo zasloni vseh vrst deležni večje resolucije, manjših barvnih odstopanj, "sneženja", vertikalnih in horizontalnih črt.

Osnovne tehnične specifikacije:
- Material ohišja: aluminijeva zlitina (barvana).
- Zunanje dimenzije: 400 x 130 x 60 mm.
- Teža: 1.72 kg.

GC-303 je poseben material, s katerim Furutech preplasti notranjo stran spodnjega dela ohišja. Material absorbira EMI motnje, ki jih generirajo notranji deli enote. Na ta način je omogočena dinamična in barvita predstava vaših komponent.

Vsi tehnični podatki so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.

Garancijska doba: 12 mesecev.


Za individualno ponudbo nam pišite na naslov info@playroom.si oz. nas pokličite na telefonsko številko 041 536 109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.
 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 740.00€
  • Cena brez DDV: 606.56€

Oznake: Furutech, Filtracija in zaščitne letve