Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Q Acoustics 3000i - Najboljše redefinirano!

Objavil Ales 03/10/2018 0 Komentarji Novosti,

Nova 3000i serija je evolucija s številom inovativnih nadgradenj namenjenih tako zvočnim kot vizualnim izboljšavam obstoječe neštetokrat nagrajene serije 3000. Serija 3000i tvori jedro ponudbe proizvajalca Q Acoustics.

Najboljše, redefinirano.

 

Popolnoma nova serija 3000i znamke Q Acoustics

 

 

Povečana pričakovanja

Nova 3000i serija je evolucija s številom inovativnih nadgradenj namenjenih tako zvočnim kot vizualnim izboljšavam obstoječe neštetokrat nagrajene serije 3000. Serija 3000i tvori jedro ponudbe proizvajalca Q Acoustics.

 

Izdelek fuzije evolucijskega in revolucijskega razmišljanja se nova serija sestoji iz “stare-of-the-art” tehnologije zvočniških enot in konstrukcije ohišja. Vsak model serije 3000i predstavlja pristen HiFi zvočnik, ob enem pa celotna linija s preostalimi modeli omogoča izgradnjo izjemnega sistema za domači kino.

 

Zvočnik s čudovitim neizstopajočim izgledom, na voljo v štirih atraktivnih finiših s perfektnim zvočnim odrom ob reprodukciji glasbe in filmov, dostopno ceno, ki dostavlja čist, nevtralen zvok in zadovolji tudi prave avdiofile. Želite še kaj več?

Ultimativno Stereo pozicioniranje

Namen HiFi sistema je povsem jasen; zagotoviti glasbeno doživetje doma, ki se kar se le da približa doživetju na koncertu oz živi izvedbi. Nova serija 3000i se lahko pohvali s številom naprednih lastnosti, ki poskrbijo ravno za to. V te lastnosti se štejejo zvočniške enote, zvočniška omarica in rešitve povzete iz serije Concept. Poudarek na detajlih dizajna ohišja poskrbi, da poslušalec začuti pravi 3D zvok. Ob enem so kreatorji zvočnikov ob številu preizkusov dosegli to, da parjenje z elektroniko ne bo vplivalo na vzdušje občutka intimnosti v sami izvedbi reprodukcije.

 

Čudoviti po izgledu in zvoku

Zvočniki serije 3000i so dobavljivi v štirih različnih finiših; Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black oz. Arctic White. Vsi zvočniki imajo čudovito kromirano obrobo okrog zvočniških enot in priložene magnetne mrežice. Bojazen, da se zvočniki nebi podali prostoru je tako odveč.

Komentiraj