Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Kanadski Simaudio MOON 240i

Objavil Ales 02/03/2018 0 Komentarji


ALS avdio.video predstavlja povsem nov integrirani ojačevalnik kanadskega proizvajalca Simaudio. Model z oznako 240i je opremljen s številnimi digitalnimi in analognimi vhodi ter z odličnim gramofonskim predojačevalnikom. Organski zvok, visokotonska zračnost ter popolna kontrola nizkih tonov so razlogi, zaradi katerih je ojačevalnik v trenutku postal sodobna klasika. Kritiki so si enotni: Simaudio MOON 240i igra v svojem razredu.

 

 

 

 

Revija What Hi-Fi? mu je podelila naziv najboljšega stereo ojačevalnika v cenovnem razredu od 1.500 do 2.500 £. Obrazložitev odločitve je nedvoumna: subtilen, a dinamičen zvok, ritmična kohezija, agilnost ter odlična zasnova in kakovost izdelave.

 

Ojačevalnik je postal tudi izbor uredništva revije Hi-Fi Choice.

"... it’s this ability, time and again, whatever the format or genre of music, that pulls you in and makes you want to keep listening ... to make whatever you play sound natural, believable and just right – that’s so alluring, and a rare quality at any price."

 

Le še glavne značilnosti in osnovne tehnične specifikacije:

  • 3 linijski ter 5 digitalnih vhodov (1 x USB, 2 x koaksialni in 2 x optični);
  • podpora formatom PCM (do 32 bitov in 384 kHz-ov), DSD64, DSD128 in DSD256;
  • gramofonski vhod ter izhod za slušalke;
  • možnost konfiguracije z AV procesorjem;
  • 50 W moči po kanalu.

 

Ojačevalnik je na voljo v črni ali srebrno-črni barvi. Videti in slišati ga je moč pri generalnem uvozniku in distributerju na spodaj navedenem naslovu.

 

Lepo vabljeni!

 

ALS avdio.video

http://als.si

 

T: 01 721 40 10

M: 041 536 109

Masarykova ulica 24, 1230 Domžale

Komentiraj