Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

FOCAL Utopia - Intimni High-End

Objavil Ales 15/09/2014 0 Komentarji Novosti,


Referenčne slušalke UTOPIA francoskega proizvajalca FOCAL so rezultat več kot 35 let inovacij, razvoja in proizvodnje zvočnikov in zvočniških enot v Franciji.


Gre za prvo širokopasovno in popolnoma odprto zvočniško enoto v slušalkah, ki temelji na novi "M" kupoli iz čistega berilija. Akustična kakovost te edinstvene rešitve omogoča izvedbo brez uporabe kakršnekoli kretnice ali pasivne filtracije ter frekvenčni odziv od 5 Hz do 50 kHz. Poslušalec se sooči z izjemnim realizmom, naravnostjo, dinamiko in čistostjo reprodukcije. Slušalke med poslušanjem preprosto izginejo. Zvočni signal se razkrije z natančnostjo, ki doslej še ni bila dosežena. Vrhunsko tehnologijo dopolnjuje izjemna oblika. Pri razvoju slušalk sta bila upoštevana udobje in estetika. Univerzalna mehanska zasnova, karbonsko ogrodje, usnje Pittards in še bi lahko naštevali.

Slušalke FOCAL Utopia so v kombinaciji z vrhunskim slušalkarskim ojačevalnikom Simaudio MOON 430HA na voljo za preizkus v našem demo salonu.
 

Komentiraj