Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD ChordOhmic - Zvočniški konektorji, nameščanje s stiskanjem

CHORD ChordOhmic

CHORD ChordOhmic - Zvočniški konektorji, nameščanje s stiskanjem

 

Povsem novi zvočniški konektorji CHORD ChordOhmic so primerni za uporabo z vsemi zvočniškimi kabli proizvajalca The CHORD Company, pa tudi za uporabo z zvočniškimi kabli drugih proizvajalcev. Konektorji so na voljo v dveh izvedbah: klasični 'banana' (4 mm) in viličasti. Na vodnik se pritrdijo s spajkanjem.

Proizvajalec že vrsto let uporablja posrebrene bakrene vodnike. Končni rezultat je frekvenčno uravnotežen, čist in nenaporen zvok, ki zanika splošno uveljavljeno prepričanje o domnevnih zvokovnih karakteristikah srebra (svetlost in agresivnost). Razlog proizvajalčevega uspeha se skriva v izbiri ustreznih izolacijskih materialov.

Zlato? Glavna prednost uporabe zlata je njegova odpornost na korozijo, z vidika električne prevodnosti pa se zlato nahaja tako za srebrom kot za bakrom. Boljša električna prevodnost srebra zagotavlja manjšo izgubo električnega signala ter posledično boljši zvočni rezulat. Če povzamemo: s tehničnega vidika je srebro najboljša izbira. Potrjuejo jo tudi slušna testiranja.

Kaj pa oksidacija? Proizvajalec pojasnjuje, da srebro oksidira šele pri 170 °C, res pa je, da lahko pri sobni temperaturi potemni zaradi prisotnosti žvepla v zraku. Tovrstna potemnelost sicer ni najlepša, a je z vidika električnih kakrakteristik manj problematična. Srebrov sulfid je namreč mehak material, ki ga je moč odstraniti že z rahlim premikanjem konektorja v zvočniškem terminalu.

 


Komplet vsebuje:
- 4 'banana' (4 mm) konektorje ali
- 4 viličaste konektorje.


Cena velja za komplet štirih konektorjev.
 
Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Podrobne informacije o konektorjih so na voljo na spletni strani proizvajalca.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 39.80€
  • Cena brez DDV: 32.62€

Možnosti

Oznake: Zvočniški in RCA konektorji, CHORD Company, konektorji