Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

RW Acoustics Professional

RW Acoustics Professional

 

Prestižni akustični paneli slovenskega proizvajalca RW Acoustics so plod triletnega razvojnega sodelovanja akustikov, gradbenikov, arhitektov, oblikovalcev in končnih uporabnikov. Odlikuje jih visoka in frekvenčno linearna absorpcijska sposobnost ter izjemno natančna izdelava. Na spodnji sliki je prikazana primerjava absorpcijske sposobnosti navadne akustične pene ter akustičnih panelov RW Acoustics.Professional serija akustičnih elementov je namenjena zahtevnejšim uporabnikom. Debelina panelov znaša 10 cm, kar zagotavlja bistveno boljšo absorpcijo zvoka od serije Lite pri srednjih in visokih frekvencah. Za še večjo stopnjo učinkovitosti je možno panele iz te serije na zid namestiti z distančniki in jim dodati bočno perforacijo.

Absorpcija
Akustični elementi iz serije Professional nudijo visoko absorpcijo v celotnem frekvenčnem območju. Primerni so za uporabo v vseh prostorih, še posebej pa se njihova uporaba priporoča v prostorih, kjer se posluša, predvaja in izvaja glasba, ki je bogata z energijo v nižjem delu frekvenčnega spektra. Če elemente na zid pritrdimo z 10 cm distančniki, lahko dosežemo celo do 18 % več absorpcije v nižjem delu frekvenčnega spektra. Meritve so opravljene po standardu EN ISO 354:2003.

Namestitev
Namestitev je zelo enostavna. Vsak akustični element ima priložen set za montažo in podrobna navodila.

                           

Blago in barve
Akustični paneli RW Acoustics so obdani z visoko propustno akustično tkanino, ki omogoča pretok zvoka do absorbcijskega materiala. Tkanina je na voljo v več različnih barvah, možno pa je naročiti tudi barvne odtenke po meri.

Tisk po meri
Za večjo personalizacijo produkta je mogoče na blago natisniti katerokoli računalniško grafiko ali fotografijo. Po oddaji naročila vas bomo za dodatne informacije kontaktirali preko elektronske pošte.

Distančniki
Dokazano je, da se absorbcija akustičnih panelov poveča tudi do 18 %, če jih na zid namestimo z distančniki. Uporabo distančnikov priporočamo v studiih in večjih prostorih.

Bočna perforacija
Bočna perforacija omogoča dodatno absorpcijo na stranicah, saj poveča površino absorpcije do 16 %.

Priporočena uporaba
Dnevne sobe, produkcijski studii, snemalni studii, radijski studii, hodniki, konferenčne sobe, saloni, čakalnice, domači kino, klubi, restavracije, bari ipd.

Garancijska doba: 4 leta.

Za individualno ponudbo nam pišite na naslov info@playroom.si oz. nas pokličite na telefonsko številko 041 536 109.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.
 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • Ogledov: 3827
  • Proizvajalec: RW Acoustics
  • Šifra: RW Professional
  • Razpoložljivost: Po naročilu
  • 148.84€
  • Cena brez DDV: 122.00€

Možnosti

Oznake: Acoustics, Professional, panel