Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Fyne Audio F502 - Par samostoječih zvočnikov

Fyne Audio F502

Fyne Audio F502 - Par samostoječih zvočnikov

 

 

Serija zvočnikov Fyne Audio F500 temelji na ključnih tehničnih in akustičnih spoznanjih Hi-Fi industrije, a jih nadgrajuje s številnimi inovativnimi rešitvami.

IsoFlare enota je točkovni izvor zvoka, kar pomeni, da si srednje/nizkotonska in visokotonska enota delita isti center. Energija, ki jo oddaja tako zasnovana zvočniška enota, se v prostor širi izotropno. Stereo slika je izjemna. Tehnologija IsoFlare je delo dr. Paula Millsa ter njegove tehnične ekipe z večdesetletnimi izkušnjami na področju razvoja in izgradnje zvočniških enot.

 

                                    


Osnova vseh IsoFlare enot je toga (ulita) šasija iz aluminija. Posebej obdelane membrane iz papirja zagotavljajo naravno reprodukcijo srednjih tonov ter čist tranzientni odziv. Pri izdelavi obrob se uporablja inovativna tehnologija FyneFlute, ki učinkovito terminira energijo zvočniških membran.

Visokotonske enote temeljijo na izjemno močnih magnetih (neodim) z odprto zadnjo komoro. Toge membrane iz titana omogočajo čist in kontroliran visokofrekvenčni odziv. Edinstvena geometrija izhoda zagotavlja njegovo linearnost, preprečuje pa tudi neželene interne refleksije.

Vsi kompaktni in samostoječi modeli serije F500 temeljijo na bas-refleksnem sistemu, pri katerem je odprtina usmerjena v tla. Profil uporabljenega difuzorja BassTrax zagotavlja, da se energija nizkotonskih zvočnih valov v prostor širi uniformno, kar močno olajša postavitev zvočnikov v prostor.

 

        


Pri izdelavi zvočniških kretnic se uporabljajo kakovostne komponente, kot so tuljave z nizkimi izgubami ter polipropilenski kondenzatorji. Izjemno čiste poti signalov in nizke izgube zagotavljajo visoko vernost reprodukcije ter ohranjajo neokrnjeno sporočilo glasbenih izvajalcev.

 

Osnovne tehnične specifikacije:
- Zasnova zvočnika: 2,5-stezna, bas-refleks z 'BassTrax' difuzorjem.
- Priporočena moč ojačevalnika: 40 - 180 W.
- Kontinuirana moč: 90 W.
- Občutljivost (2,83 V @ 1 m): 91 dB.
- Nominalna impedanca: 8 ohm-ov.
- Frekvenčni odziv (-6 dB): 30 Hz - 34 kHz.
- Zvočniške enote:
     1 x 200 mm 'IsoFlare' srednje/nizkotonska enota s 25 mm kompresijsko visokotonsko enoto;
     1 x 200 mm nizkotonska enota.
- Frekvenci prehoda: 250 Hz in 1,7 kHz.
- Dimenzije (V x Š x G): 1114 mm x 250 mm x 380 mm.
- Masa (kos): 25,2 kg.

Dodatne informacije najdete na spletni strani proizvajalca.

Cena velja za par.

Garancijska doba: 24 mesecev.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,900.00€
  • Cena brez DDV: 1,557.38€

Možnosti

Oznake: Fyne Audio, Zvočniki, Samostoječi zvočniki, F500