Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Fyne Audio F303 - Par samostoječih zvočnikov

Fyne Audio F303

Fyne Audio F303 - Par samostoječih zvočnikov

 


 

Cenovno dostopna serija zvočnikov Fyne Audio F300 temelji na ključnih tehničnih in akustičnih spoznanjih Hi-Fi industrije.

Izhodišče vsakega zmogljivega zvočnika je premišljeno zasnovano ohišje. Ohišja zvočnikov serije F300 so okrepljena z internimi povezavami, za dodatno togost pa skrbi poseben način vpetja magnetov nizkotonskih enot. Široka podnožja samostoječih modelov zagotavljajo stabilnost ohišij, čvrste nizke tone ter natančno izrisano stereo sliko.

Pri izdelavi zvočniških kretnic se uporabljajo kakovostne komponente, kot so tuljave z nizkimi izgubami ter polipropilenski kondenzatorji. Vsa vezja so računalniško optimizirana, v fazi razvoja pa so bila podvržena tudi obsežnim slušnim testiranjem.

Srednje/nizkotonske zvočniške enote temeljijo na posebej obdelanih membranah iz papirja, ki zagotavljajo naravno reprodukcijo srednjih tonov ter čist tranzientni odziv. Pri izdelavi obrob se uporablja inovativna tehnologija FyneFlute, ki učinkovito terminira energijo zvočniških membran.

Visokotonske enote temeljijo na izjemno močnih magnetih (neodim) ter 25 mm poliestrskih membranah, ki zagotavljajo čist in kontroliran visokofrekvenčni odziv. Za piko na 'i' poskrbijo kompenzatorji faznih izgub, ki so integrirani v zaščitnih mrežicah visokotonskih enot.


    Največji model serije F300 je impresiven samostoječi zvočnik, sposoben izjemne dinamike in visokotonske artikulacije. Dve 150 mm srednje/nizkotonski enoti ter kupolasta 25 mm visokotonska enota zagotavljajo, da zvočnik skorajda katerokoli glasbeno zvrst odigra z avtoriteto, ne okrni pa emocionalnega naboja, ki so ga v glasbo vtkali njeni izvajalci. Zvočnik ni zahtevno breme, zaradi česar je združljiv s širokim naborom stereo ojačevalnikov in AV sprejemnikov.

Specifična konfiguracija zvočniških enot (D'Appolito) zagotavlja boljšo disperzijo zvoka v območju frekvence prehoda. Optimalno mesto poslušanja je posledično širše.

Osnovne tehnične specifikacije:
- Zasnova zvočnika: 2-stezna, bas-refleks.
- Priporočena moč ojačevalnika: 35 - 150 W.
- Kontinuirana moč: 75 W.
- Občutljivost (2,83 V @ 1 m): 91 dB.
- Nominalna impedanca: 8 ohm-ov.
- Frekvenčni odziv (-6 dB): 32 Hz - 28 kHz.
- Zvočniške enote:
     2 x 150 mm srednje/nizkotonska enota,
     1 x 25 mm visokotonska enota.
- Frekvenca prehoda: 3,2 kHz.
- Dimenzije (V x Š x G): 962 mm x 190 mm x 271 mm.
- Masa (kos): 14,6 kg.

Dodatne informacije najdete na spletni strani proizvajalca.

Cena velja za par.

Garancijska doba: 24 mesecev.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 999.00€
  • Cena brez DDV: 818.85€

Možnosti

Oznake: Fyne Audio, Zvočniki, Samostoječi zvočniki, F300