Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Shawline ShawCan - Kabel za slušalke

CHORD Shawline ShawCan

CHORD Shawline ShawCan - Kabel za slušalke

 

"The ShawCan sure can deliver sonic benefits and so consequently comes very highly recommended.”
 
Hi-Fi Choice, november 2017

 

Kabel za slušalke CHORD Shawline ShawCan je edinstven proizvod v segmentu kakovostne Hi-Fi opreme. Razlog? Vrhunska tehnologija in združljivost z najbolj kakovostnmi modeli slušalk na tržišču.

Osnova kabla so visoko-kakovostni posrebreni vodniki v PTFE izolaciji in karbonskem ovoju, ki minimira neželen mehanski šum. Zunanja pletenica zagotavlja ustrezno akustično dušenje. Konstrukcija kabla temelji na prilagojeni Super ARAY geometriji, ki v primerjavi s klasično izvedbo zagotavlja občutno izboljšanje kakovosti zvoka.

Kabel je na eni strani opremljen s 6,3 mm ali 3,5 mm 'mini-jack' konektorjem, na drugi strani pa s konektorjem, ki ustreza modelu izbranih slušalk. Podrobne informacije o konektorjih najdete v spodnji razpredelnici.

 

 Vrsta konektorja Model slušalk
 2 x 3,5 mm 'mono-jack' Focal ELEAR, Astell & Kern AK T1P, OPPO PM1s, HIFIMAN HE1000s, Sony MDR-Z1, Denon AH-D600
 1 x 3,5 mm 'stereo jack' Yamaha HPH-Pro400
 2 x Mini XLR Audeze LCD (serija)
 2 x HD800 Sennheiser HD800/S
 2 x IEM Sennheiser HD600/650
 2 x Lemo Focal Utopia

 

 


Kabel je možno naročiti v "balansirani" različici, ki je opremljena s 4-pinskim XLR ali 4-polnim 'mini-jack' konektorjem.

Zgoraj navedena cena velja za standardno različico kabla dolžine 1,5 m. Kabel je lahko tudi daljši. Cena kabla je odvisna od njegove dolžine in od vrste izbranih konektorjev. V primeru nestandardne različice se kabel izdela po naročilu. Pred nakupom nas obvezno kontaktirajte!


Podrobne informacije o kablu so na voljo na spletni strani proizvajalca.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 299.95€
  • Cena brez DDV: 245.86€

Možnosti

Oznake: CHORD, Shawline, ShawCan, Drugi kabli, Slušalke, Dodatki za slušalke, slusalke, chord, company, dodatki, drugi, shawline, shawcan, kabli