Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Shawline ShawCan

CHORD Shawline ShawCan

 

"The ShawCan sure can deliver sonic benefits and so consequently comes very highly recommended.”
 
Hi-Fi Choice, november 2017

 

Kabel za slušalke CHORD Shawline ShawCan je edinstven proizvod v segmentu kakovostne Hi-Fi opreme. Razlog? Vrhunska tehnologija in združljivost z najbolj kakovostnmi modeli slušalk na tržišču.

Osnova kabla so visoko-kakovostni posrebreni vodniki v PTFE izolaciji in karbonskem ovoju, ki minimira neželen mehanski šum. Zunanja pletenica zagotavlja ustrezno akustično dušenje. Konstrukcija kabla temelji na prilagojeni Super ARAY geometriji, ki v primerjavi s klasično izvedbo zagotavlja občutno izboljšanje kakovosti zvoka.

Kabel je na eni strani opremljen s 6,3 mm ali 3,5 mm 'mini-jack' konektorjem, na drugi strani pa s konektorjem, ki ustreza modelu izbranih slušalk. Podrobne informacije o konektorjih najdete v spodnji razpredelnici.

 

 Vrsta konektorja Model slušalk
 2 x 3,5 mm 'mono-jack' Focal ELEAR, Astell & Kern AK T1P, OPPO PM1s, HIFIMAN HE1000s, Sony MDR-Z1, Denon AH-D600
 1 x 3,5 mm 'stereo jack' Yamaha HPH-Pro400
 2 x Mini XLR Audeze LCD (serija)
 2 x HD800 Sennheiser HD800/S
 2 x IEM Sennheiser HD600/650
 2 x Lemo Focal Utopia

 

 


Kabel je možno naročiti v "balansirani" različici, ki je opremljena s 4-pinskim XLR ali 4-polnim 'mini-jack' konektorjem.

Zgoraj navedena cena velja za standardno različico kabla dolžine 1,5 m. Kabel je lahko tudi daljši. Cena kabla je odvisna od njegove dolžine in od vrste izbranih konektorjev. V primeru nestandardne različice se kabel izdela po naročilu. Pred nakupom nas obvezno kontaktirajte!


Podrobne informacije o kablu so na voljo na spletni strani proizvajalca.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 299.95€
  • Cena brez DDV: 245.86€

Možnosti

Oznake: CHORD, Shawline, ShawCan, Drugi kabli, Slušalke, Dodatki za slušalke, slusalke, chord, company, dodatki, drugi, shawline, shawcan, kabli