Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Sarsen

CHORD Sarsen

Chord Sarsen najnovejši in najdiskretnejši Hi-Fi zvočniški kabel visoke zmogljivosti.

Nikjer ne boste dobili bolj diskretnega kabla od novega Sarsen-a podjetja The Chord Company. Sarsen uporablja pametno kombinacijo materialov za izdelavo visoko zmogljivih zvočniških kablov z manj kot 4mm premera. Prevodniki so zgrajeni iz večžičnega 100% kisika čistega bakra in so, tako kot ostali zvočniški kabli podjetja Chord, urejeni v konfigracijo prepeletenega para vodnikov.

Podjetje Chord v veliki meri uporablja PTFE izolacijo - zlasti pri modelih kablov, ki se ponašajo s posrebrenimi prevodniki. Vendar pa ima FEP nekoliko drugačne električne karakteristike, za katere podjetje meni, da so bolj primerne v kombinaciji z ne prevlečenimi bakrenimi prevodniki.Ta dva prevodnika sta prekrita s posebno PVC prevleko, ki je bila izbrana zaradi njene odlične mehanske sposobnosti dušenja šumov. Ne pustite, da vas pomanjšana velikost Sarsena zavede. Na pasovno širino - in še posebej bas - materiali iz katerih so narejeni kabli vplivajo ravno v tolikšni meri kot njihov premer. Kombinacija prevodnika čistega kisika in FEP izolacije pomeni, da se bo Sarsen spremenil v izjemno učinkovitost. Celo takrat, ko bo priklopljen na cenovno ugodnejši "lifestyle" domači kino sistem, bo Sarsen presenetil z dodatnimi detajli, dinamiko in transparentnostjo, ki jo prinaša.

Sarsen je več kot le diskreten kabel za uporabo z "lifestyle" domačim kino sistemom. Obsežni testi in razvojni postopki podjetja Chord kažejo na to, da so Sarsen uporabljali skupaj s prenekaterimi referenčnimi sistemi in z zares velikimi in transparentnimi zvočniki.

Učinkovite značilnosti Sarsen kabla jasno kažejo vpliv Chordovih najstarejših zvočnih kablov, Chord Rumour - s tako odlično zasnovo, da ostaja nespremenjena že skoraj 15 let.

Zato torej - kjerkoli je potreba po resnično diskretnem kablu, a vendar z zmogljivostjo primerka z večjim premerom kabla - tam je Chord Sarsen: Zvočniški kabel, ki ga je težko opaziti, a z lahkoto slišati. Prednosti so očitne, tudi, ko sam kabel ni...


Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:
Vodnik povežite s sistemom tako, da teče napis na kablu od izvira signala proti zvočnikom.

 Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.


Osnovne lastnosti Chord Sarsen vodnika:
Prevodniki: Večžični 100% kisika čisti bakreni prevodniki.
Izolacija prevodnikov: FEP izolacija.
Prevleka: PVC prevleka, ki ima odlično mehansko sposobnost dušenja šumov.


Uradna spletna stran produkta 


Cena velja za meter kabla brez terminacije. 

Možnost tovarniške terminacije.


Dodatna navodila in priporočila za najboljši izkoristek vodnika.

Navodila za "domačo" terminacijo.

Za individualno ponudbo, naročilo terminiranja oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 9.96€
  • Cena brez DDV: 8.16€

Možnosti

Oznake: CHORD, Sarsen, Zvočniški kabli, chord, company, kabli, zvocniski, sarsen