Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

KEF Q500

Prosimo, kontaktirajte nas. KEF Q500

Večkrat nagrajena KEF Serija Q je vedno predstavljala KEFovo prepričanje, da znajo novi materiali in tehnologije, če so le-ti uporabljeni s pravo mero znanja in predstave, reproducirati vaše priljubljene posnetke tako dobro kot da bi bili prisotni na samem dogodku.

KEF samostoječi zvočniki serije Q so na voljo v treh modelih, ki uporabljajo enako tehnologijo avdiofilske kakovosti in enako osnovno konfiguracijo: Uni-Q SF/VF zvočni element nove generacije, ki ga podpira basovski element enake velikosti in dva ujemajoča pomožna bas refleks zvočnika (ABR).
Razlike v premerih zvočnih elementov za posamezne modele: premer 130mm v Q500, premer 165mm v srednjem Q700 in vrhunski 200mm (8in.) v najzmogljivejšem zvočniku serije, veličastnem Q900.

Kot del zvočniškega kompleta sistema domačega kina, zmorejo ti zvočniki brez težav zapolniti celoten prostor z natančno in mogočno zvočno sliko. Kot gledalec, boste opazili izjemno čistost vokalov in tekoče jasno srednje območje. Z izjemno basovsko prisotnostjo, ki ojača dramatičnost zvokov, in brezhibno 3D sliko, ki vestno sledi dogajanju na zaslonu, pa se boste počutili, kot da sedite v središču dogajanja.

Preostane vam le, da izberete model, ki najbolj ustreza vašim potrebam, upoštevaje prostor, v katerega boste zvočnike postavili in vrsto vsebin, ki jih boste z zvočnikom poslušali.

Floorstand zvočnik KEF Q500 

Specifikacije:
Dobavljivi v treh lesnih barvah in beli svetleči barvi:
Vsi dodatni tehnični podatki, opisi in galerije so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.

Prenesite si katalog z opisom KEF serije Q (v .pdf)

Garancijska doba 12 mesecev. 
Za predstavitev sistema in individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si
Cena velja za par.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,098.00€
  • Cena brez DDV: 900.00€

Možnosti

Oznake: Zvočniki, KEF, Q Series, Samostoječi zvočniki, zvocniki, samostojeci, series, q500