Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

KEF LS50

Prosimo, kontaktirajte nas. KEF LS50
Uradno je bilo razglašeno, da je zvočnik LS50 podjetja KEF, mini monitor, ki je bil vodilni izdelek ob 50. obletnici podjetja, na podelitvi nagrad EISA 2012-2013 prejel prestižno nagrado Evropski zvočnik leta.

»Običajnim gledalcem se bo S50 zdel kot minimalističen, enosistemski zvočnik, v resnici pa je veliko bolj prefinjen. Ta enojni zvočnik je eden izmed najbolj znanih dvosistemskih enot Uni-Q proizvajalca KEF z visokotonskim zvočnikom, ki je vgrajen v zvočno središče mid-basa. Zadnja različica, ki je rožnato zlate barve, ima stožec, ki je narejen iz posebne magnezijeve/aluminijeve zlitine in ima daljši 'met' za boljše predvajanje nizkih tonov. Omarica ni le lepo zaključena, temveč ima trdno ohišje s plastjo za omejitev dušenja med stenami, notranje ojačanje in prednjo pregradno steno. Kot obljubljeno, LS50 predvaja mogočen zvok z resničnim upodabljanjem, ki presega njegovo majhno velikost. Zaprite oči in verjeli boste, da poslušate veliko večji zvočnik.«

EISA je kratica za »European Imaging and Sound Association« (Evropsko združenje za sliko in zvok) in letno podeljuje nagrade že več kot 30 let. EISA je edinstveno združenje 50 posebnih revij, povezanih z zvokom, domačim kinom, avto-elektroniko, fotografijo in videom iz 20 evropskih držav.

Nagrade bodo predstavljene med uradnim dogodkom, ki se ga bodo udeležili uredniki podružničnih revij EISA in kamor bodo uradno povabljeni visoki predstavniki vseh nagrajenih podjetij. Hkrati bo potekal IFA v Berlinu in na podelitvi nagrad bo vsak uradni predstavnik zmagovalnega podjetja prejel pokal in certifikat o nagradi.


Lastnosti zvočnika KEF LS50
 
Serija zvočnikov:KEF - LS50 serija
Največja glasnost (dB):106
Frekvenčni razpon:79Hz - 28kHz
Občutljivost (2.83V/1m):85dB
Priporočljiva moč ojačevalnika:25 - 100W
Impedanca:8 Ohm
Dimenzije (VxŠxD):302x200x278 mm
Teža:7.2 kg
Barva:Piano črna visoki sijajVsi dodatni tehnični podatki, opisi in galerije so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.

Garancijska doba 12 mesecev. 
Za predstavitev sistema in individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si
Cena velja za par.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.
Več o ponudbi.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,198.00€
  • Cena brez DDV: 981.97€

Oznake: KEF, ls50