Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

FOCAL Electra CC 1008 Be

FOCAL Electra CC 1008 Be

Electra CC 1008 Be - Vrhunski center zvočnik za izjemno postavitev v domačem kinu

High End center zvočnik Electra CC 1008 Be sledi enakemu razvoju oziroma napredku kot ostali Electra zvočniki s čimer je dosežena popolno harmonija tonov. Nizka horizontalna usmerjenost, visok nadzor moči, definicija in natančnost so del skupnih lastnosti zvočnikov serije Electra Be 2. Vrhunski center zvočnik za izjemno postavitev v domačem kinu.

Tip: Trosistemski center zvočnik.


ELECTRA 1000 BE 2

Linija Electra 1000 je bila izdelana z namenom, da vso tehnološko zmogljivost, ki je bila prvotno rezervirana za serijo Utopia Be približa širši množici in jo naredi cenovno bolj dostopno. Želeli so ustvariti High-End linijo zvočnikov, ki bi bila v harmoniji z integracijskimi zahtevami dandanašnjih notranjih prostorov; kompaktni, atraktivni, elegantni in uravnovešeni obenem. Nova Electra 1000 Be linija se ponaša z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami - z novimi driverji in nastavitvami za še bolj sofisticiran in dinamičen zvok. Hkrati s serijo pa prihajajo tudi novi izgledi kot sta Basalt in Champagne poleg brezčasnega Black Laquer izgleda ter zadnja novost: Mahogany. Poleg novih izgledov pa ta linija ponuja tudi izbiro prilagoditve barve na željo stranke.

IAL BE TWEETER - visokotonec

Revolucionarne tehnologije prvotno izdelane za serijo Utopia se poslužuje tudi linija Electra 1000 Be 2 linija - vbočena kupola čistega Berilija. Berilij je ultra lahek (21mg), vendar rigiden (kar 7 krat bolj kot Titan ali Aluminij pri isti širini glasnosti) in se ponaša z absolutno fantastičnimi lastnostmi za izdelavo izjemnega tweeterja. Zmožen je presežti tudi 40kHz brez prekinitev pri visokotlačnih nivojih. Izstopa pa tudi s svojo odlično linearnostjo zahvaljujoč notranjemu dušenju šumov.

W SANDWICH CONE

W sendvič tehnologija je ena izmed Focal-ovih najbolj znanih inovacij - inovacija, ki se zaradi stalnega napredka vedno drži vrha. Cilj "W" stožca je izdelava materiala, ki je izjemno lahek pa vendar zelo rigiden in ima značilnosti notranjega dušenja šumov s katerim se izogne kakršnikoli zvočni obarvanosti. V naslednjem koraku razvoja je tem lastnostim dodano še kombiniranje steklenega plašča različnih gostot in različnih plasti (od ene do treh na sprednji in zadnji strani stožca) ter notranje pene različnih debelin. Novost zadnje-tretje generacije pa je lasersko obrezovanje, ki omogoča posebne izreze, ki so ključnega pomena saj robni profil bistveno vpliva na karakteristike zvočniškega driverja.

Dobavljivo v štirih barvah:
Basalt
Acajou
Black Lacquer
Champagne

EKSKLUZIVNO.
Za naročilo nas predhodno kontaktirajte!Tehnični podatki:

  Electra CC 1008 Be
Vrsta: Trosistemski center zvočnik
Zvočnik: 2 x 16,5cm "W" sandwich nizkotonca
8cm "W" srednjetonec
27mm čisti berilij IAL ubočen visokotonec
Frekvenčni razpon (+- 3dB): 55Hz - 40kHz
Najnižja frekvenca (-6dB): 50Hz
Občutljivost (2.83V/1m): 91dB
Nominalna impedanca: 8 Ohmov
Minimalna impedanca: 4 Ohme
Crossover frekvenca: 500Hz / 2200Hz
Priporočena moč ojačevalca: 40 - 200W
Dimenzije: 235 x 609 x 350 mm
Teža: 19kg


Garancijska doba 24 mesecev.

Za dodatne informacije in nakup nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041 536 109
Cena velja za kos FOCAL zvočnika.

Povezava do uradne strani FOCAL Electra CC 1008 Be


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 2,299.00€
  • Cena brez DDV: 1,884.43€

Možnosti

Oznake: FOCAL, Electra, Zvočniki, Center zvočniki, Electra 1000 Be 2, zvocniki, electra, focal, center