Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

FOCAL Electra SW 1000 Be

FOCAL Electra SW 1000 Be

Electra SW 1000 Be - Nizkotonec (Subwoofer)

High end nizkotonec (subwoofer) SW 1000 Be s 24 bitnim digitalnim procesorjem, možnostjo nastavitev in prilagoditev sobnim dinamikam in dimenzijam, 600 Wattnim RMS BASH ojačevalnikom, ki je kombiniran s 33cm "W" stožcem, ponuja vrhunsko reprodukcijo z nizkim roll-off (postopnim zmanjševanjem) do frekvence 18Hz in raven zvočnega tlaka, ki doseže 119dB.

Tip: Aktivni nizkotonec.


ELECTRA 1000 BE 2

Linija Electra 1000 je bila izdelana z namenom, da vso tehnološko zmogljivost, ki je bila prvotno rezervirana za serijo Utopia Be približa širši množici in jo naredi cenovno bolj dostopno. Želeli so ustvariti High-End linijo zvočnikov, ki bi bila v harmoniji z integracijskimi zahtevami dandanašnjih notranjih prostorov; kompaktni, atraktivni, elegantni in uravnovešeni obenem. Nova Electra 1000 Be linija se ponaša z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami - z novimi driverji in nastavitvami za še bolj sofisticiran in dinamičen zvok. Hkrati s serijo pa prihajajo tudi novi izgledi kot sta Basalt in Champagne poleg brezčasnega Black Laquer izgleda ter zadnja novost: Mahogany. Poleg novih izgledov pa ta linija ponuja tudi izbiro prilagoditve barve na željo stranke.

IAL BE TWEETER - visokotonec

Revolucionarne tehnologije prvotno izdelane za serijo Utopia se poslužuje tudi linija Electra 1000 Be 2 linija - vbočena kupola čistega Berilija. Berilij je ultra lahek (21mg), vendar rigiden (kar 7 krat bolj kot Titan ali Aluminij pri isti širini glasnosti) in se ponaša z absolutno fantastičnimi lastnostmi za izdelavo izjemnega tweeterja. Zmožen je presežti tudi 40kHz brez prekinitev pri visokotlačnih nivojih. Izstopa pa tudi s svojo odlično linearnostjo zahvaljujoč notranjemu dušenju šumov.

W SANDWICH CONE

W sendvič tehnologija je ena izmed Focal-ovih najbolj znanih inovacij - inovacija, ki se zaradi stalnega napredka vedno drži vrha. Cilj "W" stožca je izdelava materiala, ki je izjemno lahek pa vendar zelo rigiden in ima značilnosti notranjega dušenja šumov s katerim se izogne kakršnikoli zvočni obarvanosti. V naslednjem koraku razvoja je tem lastnostim dodano še kombiniranje steklenega plašča različnih gostot in različnih plasti (od ene do treh na sprednji in zadnji strani stožca) ter notranje pene različnih debelin. Novost zadnje-tretje generacije pa je lasersko obrezovanje, ki omogoča posebne izreze, ki so ključnega pomena saj robni profil bistveno vpliva na karakteristike zvočniškega driverja.

Dobavljivo v petih barvah:
Basalt
White Carrara
Acajou
Black Lacquer
Champagne


EKSKLUZIVNO.
Za naročilo nas predhodno kontaktirajte!Tehnični podatki:

  Electra SW 1000 Be
Vrsta: Aktivni nizkotonec
Zvočnik: 33cm "W" sandwich nizkotonec
Frekvenčni razpon (+- 3dB): 20Hz - 150kHz
Najnižja frekvenca (-6dB): 18Hz
Lastnosti: Prilagodljiv LPF: 50Hz - 150Hz (24dB/oct.),
48dB/oct. nastavljiv podzvočni filter
nastavljiva faza, Boost mode
Nočni način, 3 uporabniški spomini,
LFe/Stereo/Digitalni vhodi
Priporočena moč ojačevalnika: 600W (750W max.) BASH® ojačevalnik
Dimenzije: 535 x 500 x 432 mm
Teža: 42kg


Garancijska doba 24 mesecev.

Za dodatne informacije in nakup nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041 536 109
Cena velja za kos FOCAL nizkotonca.

Povezava do uradne strani FOCAL Electra SW 1000 Be


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 3,299.00€
  • Cena brez DDV: 2,704.10€

Možnosti

Oznake: FOCAL, Electra, Zvočniki, Aktivni nizkotonci - Subwoofer, Electra 1000 Be 2, focal, electra, subwoofer, nizkotonci, zvocniki, aktivni