Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Plačilo na obroke

Imetnikom NLB plačilnih kartic omogočamo nakup z obročnim plačilom brez obresti*
Storitev obročnega plačila je mogoča za imetnike kartic MasterCard, Visa in Karanta izdane s strani NLB

Plačilo na obroke je možno ob obisku v naši poslovalnici

Prednosti
 - Storitev je na voljo na plačilnih karticah z odloženim plačilom Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta.
 - Brez dodatnih obresti in stroškov s strani banke.
 - Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na kartici, s katero boste opravili nakup.
 - Za nakup na obroke se odločite neposredno na prodajnem mestu.

Število obrokov
- Najmanjše število obrokov je 2, največje 12 oziroma 24**

Višina nakupa na obroke
 - Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici.
 - Višina nakupa je odvisna od višine neporabljenega limita na plačilni kartici, s katero boste opravili nakup, pri čemer posamični obroki zapadajo v plačilo mesečno. Limit, ki ga imate na kartici, bo banka obremenila za celotno višino neodplačanega dela nakupa, in sicer do časa poplačila celotne obveznosti nakupa, vendar največ za 24 mesecev od dneva nakupa. Z odplačevanjem posamičnih obrokov se vam bo postopoma sproščal tudi limit, kar pomeni, da vam bo banka po izvedenem mesečnem plačilu porabe za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici.
 - Višino razpoložljivega limita lahko vedno preverite v NLB Kliku, prek NLB Teledoma, na NLB Bankomatih ali v poslovalnici. Če višina razpoložljivega limita ne ustreza višini želenega nakupa, lahko kar v NLB Kliku ali svoji poslovalnici oddate vlogo za povišanje.

Opombe:
* Cene v katalogu spletne trgovine veljajo za plačilo z gotovino oz. bančnim nakazilom. V primeru plačila na pet oz. več obrokov obračunani popust na izdelek zmanjšamo za višino nadomestila, vendar le do zneska, ko slednji doseže vrednosti brez popusta. Minimalni znesek obroka je 30,00 eur

Tabela zneskov nadomestila

Število oborkovVišina nadomestila
56,00 eur
67,80 eur
79,60 eur
811,40 eur
915,00 eur
1017,00 eur
1119,00 eur
1221,00 eur
13 - 24 obrokovpo dogovoru.