Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Signature Reference

CHORD Signature Reference


Zvočniški kabel CHORD Signature je bil prvi oklopljeni zvočniški kabel proizvajalca CHORD. V prodajnem programu se je obdržal celih deset let. Izvirna različica je zvokovno še vedno impresivna, vendar se je proizvajalec zaradi znanja, pridobljenega v procesu razvoja najvišjega modela Sarum, odločil za novo zasnovo kabla Signature. Ta sedaj nosi oznako Signature Reference.

Proizvajalec je izboljšal oklop kabla, spremenil razdalje med vodniki in oklopom ter uporabil drugačne materiale. V novem kablu so uporabljeni posrebreni bakreni vodniki v kombinaciji s PTFE izolacijo. Oplet kabla je gostejši.

Proizvajalec navaja, da je s spremenjeno konstrukcijo in novimi materiali dosegel vse načrtovane izboljšave. Pri reprodukciji glasbe z izvirno različico kabla ni nikoli primanjkovalo zvočnih podrobnosti, dinamike in koherence, ki jih je odličen kabel sposoben vnesti v sistem. Velja celo nasprotno. Kljub temu je nova različica kabla sposobna povzdigniti celotno reprodukcijo na mnogo višji nivo...

Izjemna nevtralnost in transparentnost kabla sta omogočila izrazito izboljšanje zvoka v vseh sistemih, v katerih je bil doslej preizkušen.

Hi-fi News EDITORS CHOICE Aug 2014 - Chord Signature Reference speaker cable


Zunanji izgled kabla je skorajda nespremenjen. Dva niza vodnikov sta ovita drug okoli drugega, s čimer je izboljšana fleksibilnost kabla. Skupaj ju drži natančno izdelana aluminijasta spona, ki dodatno preprečuje krčenje in raztezanje kabla. Nova različica je na voljo tako v rdeče-črni kot v popolnoma črni barvi.

Tehnične specifikacije:

Vodniki: 2 x 10 AWG, več-žični posrebreni baker brez kisika.
Konfiguracija: ločeno zaščiten par prepletenih vodnikov. 
Izolacija vodnikov: PTFE (politetrafluoretilen).
Oklop kabla: dvoslojna, visoko-frekvenčno učinkovita pletenica visoke gostote in dodatna folija.
Ovoj kabla: prozoren PVC, namenjen zmanjšanju mehansko povzročenega šuma. 
Premer kabla: 2 x 9 mm.
Barva kabla: rdeče-črna ali črna.
Terminacija: CHORD-ove s 24-karatnim zlatom prevlečene zvočniške bananice, pozlačene bakrene vilice ali konektorji BFA Camcon.

Zaradi kompleksne konstrukcije je zvočniški kabel CHORD Signature Reference možno naročiti le kot tovarniško terminiran par. Najmanjša možna dolžina para vodnikov znaša 1,5 m.

Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:

Kabel povežite v sistem tako, da poteka napis na kablu v smeri od ojačevalnika proti zvočniku.Kabel bo izkazal svoj celoten potencial po približno 100 urah uporabe.

Uradna spletna stran proizvoda.

Za individualno ponudbo oz. preizkus kabla nam pišite na naslov info@playroom.si ali nas pokličite na telefonsko številko 041 536 109.

Nudimo celovite avdio in video rešitve. Na željo stranke naročeni avdio sistem dostavimo na dom in ga priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve.


 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 799.95€
  • Cena brez DDV: 655.70€

Možnosti

Oznake: CHORD, Signature, Reference, Zvočniški kabli, chord, company, kabli, reference, signature, zvocniski