Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Epic Reference

CHORD Epic Reference
Chord Epic Reference zvočniški kabel

“That’s got more than a hint of Sarum characteristic to it. It seems to disappear, you can use this with almost any system and it doesn’t get in the way of some serious high end equipment. We’re impressed.”

Chord Epic Reference zvočniški kabel razvija zaščitni prevodniški dizajn uporabljen na kablu Epic z uporabo ločenih visoko frekvenčnih efektivnih zaščit na vsakem prevodniku. 12 AWG posrebreni prevodniki so izolirani s PTFE pred nanosom PVC ovoja za pravilno postavitev dvoplastne folije in pletenega ščita.

V smislu zmogljivosti je Epic resnično dobra izbira pri uporabi zaščitenega kabla. Zmogljivost in dizajn Epic kabla se že precej približata Chordovemu dobitniku nagrad med zaščitenimi kabli - Chord Signature.

Epic Reference dinamične informacije in podrobnosti prenaša na zelo usklajen način. Ta lastnost daje občutek prave pristnosti in poskrbi, da ekstremno realistična glasba, akustični in električni inštrumenti zvenijo resnično. Zaradi kompleksnosti tonov je tako pravi užitek poslušati dobre inštrumente saj se jih sliši z lahkoto. Epic Reference pomaga sistemu, da le ta zveni bolj usklajeno in bolj muzikalično kar pa je prepričljiv razlog, ki kabel Epic Reference naredi vrednega poslušanja s katerimkoli spodobnim sistemom.

Poslušajte kako zveni Epic z glasbo: Neil Young “Driftin’ Back” z albuma “Psychedelic Pill”. Slišali boste, da gre za veliko več kot le hrup. V glasbi je 3 minute solo kitare preko katerega se sliši kako kompleksen in čudovit je lahko ton "overdriven" kitare. Polsušajte čuten in subtilen dotik Bigsby-jeve tremolo ročice enega najboljših čutnih kitaristov na svetu.


Uradna spletna stran produkta 

Cena velja za par 1.5 m dolgih tovarniško terminiranih CHORD Signature zvočniškh kablov.

Po želji možnost terminacije:
- banana
- vilice
- BFA

Za individualno ponudbo oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 499.96€
  • Cena brez DDV: 409.80€

Možnosti

Oznake: CHORD, Reference, Zvočniški kabli, chord, company, kabli, reference, epic, zvocniski