Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Signature USB Tuned ARAY

CHORD Signature USB Tuned ARAY
Chord Signature USB Tuned ARAY - digitalni avdio interkonekt

“You can hear exactly what Tuned ARAY does, there’s that sense of coherence and detail that makes music sound so real. It’s turned my laptop into a seriously good source.”

Razvijanje Tuned ARAY tehnologije za Chordovega vodilnega konja Sarum ranga kablov je pripeljalo do pravega morja odkritij (še posebno, ko je prišlo do glasbe za katero smo mislisi, da jo dobro poznamo). Kar pa je bilo resnično dobro, je način s katerim smo bili zmožni uporabiti isto tehnologijo na Indigo in Signature interkonektih ter dosegli enako resnično usklajeno glasbeno izvedbo, ki je edinstvena Tuned ARAY tehnologiji.

Signature Tuned ARAY USB kabel je popoln primer; Res je, izbira USB kabla je kritična, še posebno, če poslušate FLAC, WAV ali glasbo višje resolucije (pravzaprav še celo MP3 pridobi občutek pravilnosti). Signature Tuned ARAY vam bo omogočil ustrezno vključitev v glasbo, ki si jo predvajate. Še bolje, pomaga podaljšati slušalne seje; uporabniki Tuned ARAy tehnologije ponavadi ostajajo dlje kakor nameravajo.

Poslušajte Signature Tuned ARAY USB z glasbo: “To The Last Whale” izvajalcev Crosby, Stills in Nash z albuma “Carry On”. Ta album je prava poslastica alternativne glasbe z nespremenjeno verzijo in je bil prenešen v digitalno obliko na zelo skrben način. Zveni odlično. Slišali boste kako Crosby in Nash vlečeta ven čudovite harmonije v "A Critical Mass".

Čustva so subjektivna. Izzivamo vas, da ob poslušanju glasbe na sistemu, ki deluje kot bi moral poskusite ostati ravnodušni!

Dolžine:
Dobavljiv v dolžinah 1m, 2m in 3m.

Možno naročilo dolžine po meri.


Uradna spletna stran produkta 

Cena velja za meter CHORD Signature USB Tuned ARAY kabla.

Dodatna navodila in priporočila za najboljši izkoristek vodnika.

Za individualno ponudbo oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 479.95€
  • Cena brez DDV: 393.40€

Možnosti

Oznake: CHORD, Signature, Tuned, USB kabli, chord, company, kabli, tuned, signature, aray