Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

SUGDEN Audio Masterclass PA-4

Prosimo, kontaktirajte nas. SUGDEN Audio Masterclass PA-4


Sugden Masterclass PA-4 - Gramofonski predojačevalnik

Celoten potencial glasbene čarovnije, shranjene na vinilnih ploščah, je mogoče predstaviti le z izjemno natančno transformacijo signalov z gramofonske igle. Za tako šibke signale so najprimernejša vezja razreda A, katerih sinonim je proizvajalec Sugden.

Ojačevalnik PA-4 je dvojni mono ojačevalnik razreda A v dveh stopnjah. Prvo stopnjo predstavlja 'moving coil' predojačevalnik, drugo stopnjo pa 'moving magnet' ojačevalnik s korekcijo RIAA. Prva stopnja je vezje razreda A s tokovno povratno vezavo, druga stopnja pa vezje razreda A z napetostno povratno vezavo in s korekcijo RIAA v negativni povratni vezavi. Napajanje, ki ga proizvajalec obravnava kot sestavni del ojačevalnikovega vezja, je zasnove 'current shunt', s posebej razvitim napetostnim regulatorjem za preprečevanje naraščanja impedance pri višjih zvočnih frekvencah.

Ojačevalnik je sestavljen ročno. Uporabljene komponente so izjemne kakovosti. Rezultat je gramofonski ojačevalnik z izjemno transparentnim in naravnim zvokom.

Ojačevalnik ponuja en MM vhod, dva MC vhoda ter dva linijska izhoda, namenjena snemanju ali priklopu na linijski ojačevalnik.


Specifikacije:

Napetost na izhodu: 360 mV.
Vhodna občutljivost: MC: 0.15 mV, MM: 3.5mV.
Upornost na vhodu: MC: 470 Ω in 100 Ω, MM: 47k Ω.
Frekvenčni odziv: 30 Hz do 30 kHz, +/- 0.3 dB.
Razmerje S/N: > 70 dB.

Uradna spletna stran proizvoda. 


Garancijska doba 12 mesecev. 

Za individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041/536-109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve. Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,900.00€
  • Cena brez DDV: 1,557.38€

Možnosti

Oznake: SUGDEN, Audio, Masterclass, Predojačevalniki, Gramofonski predojačevalniki, predojacevalniki, sugden, audio, gramofonski, masterclass