Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Marantz SA8005

-7 % Marantz SA8005

Marantz-ovi oblikovalski inženirji so uporabili vso znanje pridobljeno v Premium Razredu in to znanje ponovno uporabili pri izdelavi izvrstnega SA8005 stereo SACD predvajalnika – vključno z mega porcijo vsestranskosti.

Tako na primer natančno reproducira širok glasbeni spekter brez dodatnih ali manjkajočih podatkov, zahvaljujoč hitrejšemu, nizko-šumnemu in nizko impedančnemu simetričnemu vezju z visoko kakovostnimi komponentami.

Mehanizem za nalaganje odstrani resonanco medtem, ko njegov zmanjšan spekter popačenja izvleče iz SACD-jev najboljšo kvaliteto glasbe.
Tako kot Premium SA-14S1 tudi SA8005 vključuje DAC način izbire vhoda. Ima optični in koaksialni digitalni vhod, kot tudi USB-B direktno povezavo z vašim PC-jem. To pomeni, da lahko uporabljate predvajalnikov visoko kakovostni DAC in visoko kakovostni avdio izhod s HDAM-SA2 moduli. Zato ta novo razviti predvajalnik vključuje tudi Marantz-ovo najnovejšo tehnologijo izolacije signala, ki praktično odstrani PC šum. Predvajalnik lahko nastopa kot zvočna kartica PC-ja, USB-B vhod pa deluje v asinhronem načinu, ki ne podpira le 192 kHz / 24 bitov, ampak tudi DSD 2.8Mhz in 5.6Mhz za maksimalno vsestranskost in zmogljivost. Vsi ti različni viri uporabljajo enako avdio obdelavo, tako da bo vsa vaša glasba oddajala enako intenziven sijaj, energijo in najmanjše podrobnosti – ne glede na vir. Uživajte!

OPOZORILO: Da bi lahko povezali in predvajali avdio iz osebnega računalnika preko USB povezave, je potrebno najprej namestiti ustrezno programsko opremo. Za APPLE računalnike to ni potrebno. Povezava do prenosa programske opreme in uporabniškega priročnika se nahaja na uradni spletni strani.

Tehnični podatki:
 
 Marantz SA8005
Vrsta:SACD & CD Predvajalnik
D/A pretvorba:Multi-bit, Delta-Sigma
Frekvenčni razpon:2Hz - 60kHz
Razmerje signal/šum (SA):110dB
THD (popačenje):0.0012%
Poraba energije:29W
Vhodi/Izhodi:Analogni izhod (činč)
Digitalni optični vhod/izhod
Digitalni koaksialni vhod/izhod
Pozlačeni činč
USB Avdio (delujoč za iPod/iPhone)
USB-B za PC
USB za asinhroni način
D-Bus
Slušalke
Dimenzije mm ( V x Š x D):440 x 341 x 106mm
Teža:8kg


Vsi tehnični podatki, opisi in galerije so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.


Cena:
Velja za kos.

Garancijska doba: 24 mesecev.

Dostava:
Ob plačilu po predračunu, dostava brezplačna.


Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na spletnem naslovu info@playroom.si oz. telefonski številki 041 536 109


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 999.00€
  • 929.00€
  • Cena brez DDV: 761.48€

Možnosti

Oznake: Marantz, SA8005, CD predvajalniki, Digitalno-analogni pretvorniki, marantz, pretvorniki, analogni, predvajalniki, sa8005, digitalno