Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

DENSEN B-475+ Super Leggera

DENSEN B-475+ Super Leggera


Densen B-475+ Super Leggera - CD predvajalnik in D/A pretvornik

Densen je že od nekdaj posvečal posebno pozornost kakovostnemu napajanju v svojih proizvodih. Poleg namensko izdelanih transformatorjev je z leti začel uporabljati tudi namensko izdelane kondenzatorje. S CD predvajalnikom B-475+ Super Leggera je ta danski proizvajalec stopil še korak dlje.

V avdio industriji se je v zadnjem času izoblikovala tendenca po gradnji vedno večjih proizvodov z vedno večjimi napajalnimi sklopi, združenimi z nadvse občutljivimi vezji. Densen se je z linijo Super Leggera odvrnil od tega trenda. Proizvode je, povedano enostavno, fizično ločil v dva sklopa. Napajalni sklop se odslej nahaja v ločenem ohišju. Na ta način je onemogočeno prehajanje mehanskih vibracij na občutljiva elektronska vezja. Ta so prestavljena v ohišje Supper Leggera, kjer je vse podrejeno zmanjšanju teže in nadaljnji eliminaciji mehanskih vibracij. Preskok v kakovosti zvoka je dramatičen. Zvok je agilen, natančen, dinamičen, predvsem pa naraven.

Napajalni sklop CD predvajalnika B-475 se nahaja v ohišju z imenom 2NRG. Ta vsebuje tri namensko izdelane transformatorje, kar pomeni, da ima vsak avdio kanal na voljo lasten transformator, podprt z armado kondenzatorjev s skupno kapacitivnostjo 200.000 uF. Tretji transformator je namenjen napajanju mikroprocesorja, CD pogona, zaslona, vhodnih selektorjev in atenuatorja. V 2NRG je uporabljenih kar 51 namensko izdelanih kondenzatorjev s skupno kapacitivnostjo 510.000 uF. Sama Super Leggera poskrbi za nadaljnjo napetostno regulacijo ter popolno izničenje interferenc. V B-475 se namreč nahaja dodatna armada kondenzatorjev s skupno kapacitivnostjo 150.000 uF.

Predvajalnik B-475 je optimiziran v vseh pogledih. Digitalni signal prihaja z močno modificiranega CD pogona z zunanjo kontrolo ure skozi D/A pretvornik do analogne stopnje, ki temelji na Densen-ovi 6 Watt-ni topologiji razreda A brez globalne ali lokalne povratne vezave. Predvajalnik lahko sprejme zunanji digitalni signal, kar pomeni, da se lahko uporablja tudi kot samostojen D/A pretvornik. Povezava z zunanjim digitalnim virom je možna preko koaksialnega digitalnega vhoda.

V predvajalniku so uporabljene le najboljše komponente: namensko izdelani kondenzatorji, metal-filmski upori proizvajalca Vishay ter visokokakovostni filmski kondenzatorji.

Proizvajalec je 24-bitni D/A pretvornik namestil v posebno ohišje in na ta način preprečil vstop neželenih interferenc iz digitalnega v analogni sklop. Na plošči z D/A pretvornikom je uporabljeno štiri-plastno tiskano vezje.

Predvajalnik B-475 ponuja dvojni RCA izhod, digitalni BNC izhod ter Densen-ov lastni digitalni izhod, ki ga bo mogoče uporabiti, če se bo proizvajalec v prihodnosti odločil za razvoj ločenega D/A pretvornika. Digitalne izhode predvajalnika je možno izklopiti.

Povezava DenLink omogoča komunikacijo z drugimi Densen-ovimi proizvodi in uporabo v t. i. več-sobnih ('Multi Room') sistemih.

Varnost naložbe

Prvi lastnik predvajalnika prejme doživljenjsko garancijo proizvajalca Densen.


Specifikacije:

Zasnova Super Leggera.
Prilagojen CD pogon.
Število linijskih izhodov: 2 seta.
Digitalni izhodi: DenLink in BNC.
Digitalni vhod: BNC.
Vrsta D/A pretvornika: 24-bitni.
Velikost napajalnega sklopa: 3 x 90 VA, 660.000 uF.

Uradna spletna stran proizvoda. 


Garancijska doba 12 mesecev. 

Za individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041/536-109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve. Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve.

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 7,500.00€
  • Cena brez DDV: 6,147.54€

Možnosti

Oznake: DENSEN, B-475+, Super, Leggera, CD predvajalniki, densen, predvajalniki, super, leggera