Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

DENSEN B-440XS

-12 % DENSEN B-440XS


Densen B-440XS - CD predvajalnik

Predvajalnik B-440XS je naslednik predvajalnika B-400XS. Optimiziran je v vseh pogledih. Digitalni signal prihaja z močno modificiranega CD pogona z zunanjo kontrolo ure skozi D/A pretvornik do analogne stopnje, ki temelji na Densen-ovi 6 Watt-ni topologiji razreda A brez globalne ali lokalne povratne vezave.

Osnova vsake resne avdio naprave je vrhunsko napajanje. Napajalni sklop predvajalnika B-440 je primerljiv z napajalnimi sklopi številnih močnostnih ojačevalnikov, saj temelji na 300 VA transformatorju, kondenzatorjih s skupno kapacitivnostjo 40.000 uF ter osmih regulatorjih. To seveda pomeni, da imajo digitalne stopnje, analogne stopnje, mikroprocesorji in zaslon ločena napajanja.

V predvajalniku so uporabljene le najboljše komponente: namensko izdelani kondenzatorji, metal-filmski upori proizvajalca Vishay ter visokokakovostni filmski kondenzatorji.

Plošča s 24-bitnim D/A pretvornikom je zasnovana popolnoma na novo. Proizvajalec je pretvornik namestil v posebno ohišje in na ta način preprečil vstop neželenih interferenc iz digitalnega v analogni sklop. Omeniti velja, da je v predvajalniku uporabil štiri-plastna tiskana vezja.

Zvok predvajalnika je transparenten, dinamičen, natančen, glasbeno korekten in z natančno orisanim zvočnim odrom. Poslušalec preprosto pozabi, da posluša CD predvajalnik.

Predvajalnik ponuja dvojni RCA izhod, digitalni BNC izhod ter Densen-ov lastni digitalni izhod, ki ga bo mogoče uporabiti, če se bo proizvajalec v prihodnosti odločil za razvoj ločenega D/A pretvornika. Digitalne izhode predvajalnika je možno izklopiti. Predvajalnik B-440 seveda omogoča tudi obrat absolutne faze signala.

Povezava DenLink omogoča komunikacijo z drugimi Densen-ovimi proizvodi in uporabo v t. i. več-sobnih ('Multi Room') sistemih.

Varnost naložbe

Prvi lastnik predvajalnika prejme doživljenjsko garancijo proizvajalca Densen.


Specifikacije:

Prilagojen CD pogon.
Število linijskih izhodov: 2.
Število digitalnih izhodov: 2.
Velikost napajalnega sklopa: 40.000 uF.
Število D/A pretvornikov: 2.
Vrsta D/A pretvornikov: Just listen...
Neto teža / skupna teža: 8/10 kg.
Dimenzije (Š x G x V): 440 x 310 x 64 mm.

Uradna spletna stran proizvoda. 


Garancijska doba 12 mesecev. 

Za individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041/536-109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve. Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve.

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 4,000.00€
  • 3,520.01€
  • Cena brez DDV: 2,885.25€

Možnosti

Oznake: DENSEN, B-440XS, CD predvajalniki, densen, predvajalniki, 440xs