Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

DENSEN B-410XS

-12 % DENSEN B-410XS


Densen B-410XS - CD predvajalnik

B-410XS je Densen-ov osnovni CD predvajalnik. Nadomešča model B-400+, ki ga (kljub nižji ceni), prekaša v vseh pogledih.

Modificiran pogon predvajalnika nadzoruje povsem na novo razvit kontroler. Napajalni del predvajalnika temelji na namensko izdelanem toroidnem transformatorju s štirimi izhodi. V napajalnem delu so uporabljeni tudi štirje namensko izdelani kondenzatorji s skupno kapacitivnostjo 40.000 uF, kar je več kot v marsikaterem močnostnem ojačevalniku!

Plošča z D/A pretvornikom je ločena od glavne plošče, kar pomeni, da bo nadgradnja predvajalnika v prihodnosti zelo enostavna. Predvajalnik B-410 je možno že sedaj nadgraditi v predvajalnik B-420 ali B-440.

Predvajalnik uporablja 24-bitni D/A pretvornik. Proizvajalec ga je namestil v posebno ohišje in na ta način preprečil vstop neželenih interferenc iz digitalnega v analogni sklop. Slednji temelji na Densen-ovi edinstveni topologiji razreda A brez povratne vezave. Gre za evolucijo predhodnih zasnov in enega izmed ključnih elementov izjemnega zvoka predvajalnika. Zvok je transparenten, dinamičen, natančen, glasbeno korekten in z natančno orisanim zvočnim odrom. Poslušalec preprosto pozabi, da posluša CD predvajalnik.

Predvajalnik ponuja digitalni BNC izhod ter Densen-ov lastni digitalni izhod, ki ga bo mogoče uporabiti, če se bo proizvajalec v prihodnosti odločil za razvoj ločenega D/A pretvornika. Digitalne izhode predvajalnika je možno izklopiti. Predvajalnik B-410 seveda omogoča tudi obrat absolutne faze signala.

Povezava DenLink omogoča komunikacijo z drugimi Densen-ovimi proizvodi in uporabo v t. i. več-sobnih ('Multi Room') sistemih.

Varnost naložbe

Prvi lastnik predvajalnika prejme doživljenjsko garancijo proizvajalca Densen.


Specifikacije:

Prilagojen CD pogon.
Število linijskih izhodov: 2.
Število digitalnih izhodov: 2.
Velikost napajalnega sklopa: 40.000 uF.
Število D/A pretvornikov: 2.
Vrsta D/A pretvornikov: 24-bitni. Just listen...
Neto teža / Skupna teža: 8/10 kg.
Dimenzije (Š x G x V): 440 x 310 x 64 mm.

Uradna spletna stran proizvoda. 


Garancijska doba 12 mesecev. 

Za individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041/536-109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve. Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve.

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,900.00€
  • 1,672.00€
  • Cena brez DDV: 1,370.49€

Možnosti

Oznake: DENSEN, B-410XS, CD predvajalniki, densen, predvajalniki, 410xs