Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

NuVo Gateway

NuVo Gateway
Svoboda brezžičnega. Sliši se čudovito.

NuVo brezžični Avdio sistem ponuja najvišji nivo natančnosti brezžičnega zvoka in takojšen dostop do neštetih skladb Internetnega radia. Priročen, vsestranski in enostavno nastavljiv sistem na IP osnovi sestavljajo številne možnosti predvajanja, vse medsebojno zamenljive in združljive za prileganje katerikoli namestitvi. Dostop do glasbe še nikoli ni bil tako enostaven.

Gateway

Gateway (oziroma prehod) je osnova brezžičnega, med prostorskega omrežja NuVo brezžičnih predvajalnikov. Gateway se enostavno priklopi na domači router in se poveže z NuVo brezžičnimi predvajalniki katerim omogoča medsebojno komunikacijo. Poslužuje se zadnjih Wi-Fi protokolov za zanesljiv prenos glasbe z vašega domačega omrežja ali Internetnega radia na številne glasbene predvajalnike v vašem sistemu. Sistem enostavno razširite z dodajanjem predvajalnikov v drugih prostorih.

Glasba na dosegu vaših prstov
Poslušajte vaše najljubše skladbe z NuVo storitvami za predvajanje internetnih skladb. Le te so enostavno dostopne preko mobilnih aplikacij za NuVo brezžične avdio sisteme. Brezplačne aplikacije za upravljanje glasbe so na voljo na Android in iOS napravah. Predvajalniki avtomatično prikažejo vaše najljubše glasbene storitve in izvajalce ter tako omogočajo hitro in lahko iskanje.

Lastnosti in prednosti:
- Gateway omogoča komunikacijo med vašimi predvajalniki, deljenje avdio vsebin, sprožitev ukazov in celo predvajanje istih glasbenih vsebin v popolnem skladju v vseh prostorih vašega doma.
- Gateway se enostavno priklopi na vaš domač router in tako avtomatično prenaša avdio z interneta do vaših predvajalnikov, brez kakršnih koli zapletov in težav.
- Uporablja najsodobnejši brezžični protokol 802.11n, zato lahko NuVo sistem hitreje dostavlja bolj robusten signalni prenos, kar pomeni, da se glasba konstanto prenaša.
- Sočasna uporaba 2.4 in 5.6 Ghz pasov omogoča sistemu preprečevanje motenj. To pomeni, da se vaša glasba nikoli ne ustavi oziroma »kolcne«.
- Brezžična »n« tehnologija ponuja najširši razpon signalne zmogljivosti, tako da pošilja glasbo po vsem vašem domu in celo do zunanjih površin

Tehnične lastnosti:

Model: GW100
Deluje pri temperaturah: 0° C to 40° C
Zahteve glede napajanje: 12V DC, 1.0A
Dimenzije: 11.25cm x 17.7cm x 13.3cm
Teža produkta: 0.3kg
Teža paketa: 0.975kg

Dodatni tehnični podatki, opisi in galerije so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.
Povezava do kratkega kataloga NuVo Gateway(v .pdf)


Cena:
Velja za kos.

Garancijska doba:
12 mesecev.

Dostava:
Ob plačilu po predračunu, dostava brezplačna.


Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na spletnem naslovu info@playroom.si oz. telefonski številki 041 536 109


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 199.95€
  • Cena brez DDV: 163.89€

Oznake: Gateway, Večsobni multi-room sistemi, nuvo, sistemi, room, vecsobni, gateway, multi