Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

QED XT40

QED XT40

Zvočniški kabel QED Reference XT40


S strani renomirane angleške revije What HI-FI? priznan in nagrajen zvočniški kabel QED Reference XT40 je izdelan iz čistega bakra, masivnega 4mm2 preseka in implementacije QED X-TUBE™ tehnologije.

Rezultat omenjenega so enostavno zaznavne zvočne prednosti napram kablom klasičnih konstrukcij ter izjemno linearen frekvenčni odziv po celotnem avdio spektru.

 

      


Napredna X-TUBE™ tehnologija
Pri nizkih frekvencah kabli klasičnih konstrukcij, kot tudi kabli s tehnologijo X-TUBE™ prenašajo frekvence linearno. Se pa razlika linearnosti prenosa začne močno ukrivljati pri višjih in visokih frekvencah. Tu pa kabel s tehnologijo X-TUBE™ ostaja ''skoraj'' v linearnem spektru medtem, ko kabli klasičnih konstrukcij odpovedo pri linearnosti po celotnem območju prevodnika.

Tehnične specifikacije:
- Zunanji premer kabla: 6,00 mm.
- Presek kabla: 4,00 mm², 12 AWG.
- Upornost: 0,008 Ω/m.
- Kapacitivnost: 59 pF/m.
- Induktivnost: 0,46 µH/m.
- Faktor disipacije: 0,0576.

Komu priporočamo kabel? Kabel je primeren za vse, ki želite čist in bogat zvok. Še posebej ga priporočamo ob kombinaciji ''tanjše'' zvenečih ojačevalnikov, vseh vrst AV sprejemnikov in zvočnikov s kareakterjem na ''svetlejši'' strani. Uradna spletna stran proizvoda.


Za najboljše rezultate priporočamo zvočniške konektorje QED Airloc™ Metal.
Kontaktirajte nas za izvedbo terminacije. Uporabljamo QED tovarniško orodje za hladno terminacijo in originalno opremo za optimalno hladno terminacijo.

Cena velja za meter kabla brez konektorjev.Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 13.95€
  • Cena brez DDV: 11.43€

Oznake: Zvočniški kabli, kabli, zvocniski, xt40