Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

QA 3010i Cinema Pack - Set zvočnikov za izgradnjo 5.1 sistema za domači kino

Q Acoustics 3010i Cinema Pack

QA 3010i Cinema Pack - Set zvočnikov za izgradnjo 5.1 sistema za domači kino

      


 

Q Acoustics komplet ozvočenja za domači kino Q 3010i 5.1 Cinema Pack v sebi združuje najboljše iz kompaktnih zvočnikov serije Q Acoustics 3000i z namenom izgradnje izjemnega kompaktnega sistema za domači kino s katerim boste doživeli pravo filmsko doživetje. Pozabite na komplete zvočnikov skupaj z ojačevalniki, ki jih sestavljajo proizvajalci elektronskih komponent saj je pri njih poudarek le na izboljšanju filskega zvoka. S kompletom zvočnikov Q Acoustics boste prejeli set zvočnikov proizvajalca, ki delo v celoti vlaga v razistave in razvoj zvočniških enot in zvočnikov kot celoto. Ravno to pa razlikuje zvočnike med tiste namenjene le za domači kino in tiste, ki so uglašeni za reprodukcijo glasbe saj je slednja neprimerno zahtevnejša od filmskih efektov. Njihova večkrat nagrajena kompaktna oblika se popolnoma prilega vsakemu, tudi manjšemu, prostoru. Oglejte si predstavitveni video.

Glavne lastnosti:
- Sistem 3010i 5.1 Cinema Pack je sestavljen iz dveh parov QA 3010i kompaktnih zvočnikov, QA 3060S aktivnega nizkotonca in QA 3090Ci centralnega zvočnika.
- Kompaktni zvočniki Q 3010i nudijo ''velik'' zvok in globok bass zahvaljujoč povečani prostornini ohišja napram predhodnim modelom zvočnikov serije 3000.
- QA 3090Ci centralni zvočnik doprinaša celotni zvočni sliki jasen in čist zvok kar oživi vokal z ekrana oz. platna.
- Aktivna nizkotonska enota QA 3060S s pomočjo močnega 150W ojačevalnika in 200mm zvočniške enote nudi presenetljivo globok in nadzorovan bass, s katerim zaokrožuje glasbeno in filmsko doživetje.
- Izjemna vrednost za denar. Nagrajenec najboljšega seta za domači kino po oceni revije What Hi-Fi? v razredu od £500 do £1000


Zvočniki serije Q Acoustics 3000i so na voljo v štirih barvnih različicah: Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black in Arctic White. Obrobe zvočniških enot so odslej v barvi kroma, oblikovno spremembo pa so doživeli tudi zvočniški konektorji.

Nova tehnologija dušenja Q Acoustics P2P™ (Point-to-Point) zagotavlja izjemno togost ohišja, s tem pa tudi izboljšan stereo fokus in natančneje izrisan zvočni oder.

 

Komplet zvočnikov Q Acoustics 3010i Cinema Pack odlično reproducira 5.1-kanalne filmske zapise (Dolby Digital in DTS), pa tudi klasično posnete 2.0-kanalne glasbene zapise.

Komplet je namenjen uporabi v manjših prostorih oz. prostorih z željo po izboljšanem zvoku brez možnosti postavitve samostoječih zvočnikov. Sestavljajo ga:
- dva para kompaktnih zvočnikov Q Acoustics 3010i,
- centralni zvočnik Q Acoustics 3090Ci in
- nizkotonska enota Q Acoustics 3060S.

Kompaktna zvočnika Q Acoustics 3010i je možno postaviti na stojala ali pritrditi na steno z namensko izdelanima nosilcema Q Acoustics 3000WB.

Cena velja za komplet.

Garancijska doba: 2 leti.

Za dodatne informacije in priporočila se posvetujte z našim strokovnjakom. Pokličite: 01 721 40 10

Dodatne informacije o proizvodih najdete na uradni spletni strani proizvajalca.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila na do 12 obrokov brez dodatne provizije.

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,176.00€
  • Cena brez DDV: 963.93€

Možnosti

Oznake: Q Acoustics, zvočniki, Serija 3000i, acoustics, komplet