Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Neat Acoustics Momentum SX5i - Par samostoječih zvočnikov

-45% Neat Acoustics Momentum SX5i - ExDEMO

Neat Acoustics Momentum SX5i - Par samostoječih zvočnikov


Prodamo par razstavnih zvočnikov Neat Acoustics Momentum SX5i v Walnut finišu. Zvočniki so v ''mint'' stanju brez odrgnin in prihajajo skupaj z originalno embalažo.

Linija Momentum zapolnjuje vrzel med linijo Motive in linijo Ultimatum. Zvočniki te linije uporabljajo enake nizkofrekvenčne enote kot zvočniki linije Ultimatum, pa tudi izo-barični princip obremenitve nizkotonske enote. Rezultat je vrhunska reprodukcija celotnega frekvenčnega območja v elegantnem ohišju sprejemljivih dimenzij.

Momentum SX5i je 2,5-stezni izo-barični zvočnik s štirimi zvočniškimi enotami. Za reprodukcijo nizkih tonov skrbita dve 6,5" nizkotonski enoti, ki sta vpeti v spodnji del zvočniškega ohišja. Za reprodukcijo srednjih in visokih tonov sta zadolženi srednjetonska enota vrste Ultimatum ter obrnjena kupolasta visokotonska enota iz aluminija, ki jo odlikuje nenavadno čist in dinamičen zvočni karakter.

Vse zvočniške enote so izdelane namensko, v skladu s proizvajalčevimi tehnološkimi zahtevami. Kretnica temelji na kakovostnih kondenzatorjih in tuljavah nizkih toleranc.

Končni rezultat je dinamičen, čist in nenaporen zvok. Zvočnik preseneča z izjemno linearnim nizkofrekvenčnim odzivom tudi v akustično zahtevnih prostorih.

Osnovne tehnične specifikacije:
- Zasnova: 2,5-stezna, izo-barična, bas-refleks.
- Dimenzije (V x Š x G): 105 cm x 22 cm x 23 cm.
- Masa (kos): 20 kg.
- Impedanca: 8 ohm-ov (minimalno 5 ohm-ov).
- Občutljivost: 88 dB.

 


Opcija: Zvočnik je možno opremiti z namensko izdelanim podnožjem, ki zagotavlja večjo stabilnost.

Garancija: 24 mesecev.

Cena: velja za par.

Vse informacije o proizvodu so na voljo na uradni spletni strani proizvajalca.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke

Možnost plačila na do 24 obrokov preko obročnega odplačevanja z NLB karticami Mastercard, Zlati Mastercard, VISA, Karanta.
Ob obročnem plačilu zaračunamo strošek bančne provizije. Dodatne informacije o obročnem plačilu.

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 4,800.00€
  • 2,640.00€
  • Cena brez DDV: 2,163.93€

Možnosti

Oznake: Acoustics, Momentum, Zvočniki, Samostoječi zvočniki, Neat Acoustics, neat, acoustics, zvocniki, samostojeci, momentum, sx5i