Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD C-Power

CHORD C-Power

Chord C-power - Zaščiten napajalni kabel 1.5m

Napajalni kabel Chord C-power prinaša očitno in neposredno nadgradnjo, ki jo boste z lahkoto zaznali na praktično katerikoli komponenti z IEC vhodom.

C-power napajalni kabel sledi enakim principom oblikovanja kot vsi Chordovi kabli kar pomeni: posebna pozornost namenjena zaščiti, prevodnikom in terminaciji. Chord podjetje je imelo čast sodelovati z UK podjetjem, ki je specializirano v terminiranju napajalnih kablov po vojaških standardih* tako, da je C-power opremljen z visoko kakovostnim Schuko vtičem in IEC konektorjem.

Naj vas tovarniško terminiran in hermetično obdelan konektor ne zavede, vsekakor ima določene prednosti. Vse terminacije se poslužujejo stiska pod visokim pritiskom (brez vijakov, ki povzročajo izgubo), postopek ulitja s hermetično obdelavo pa zadrži prevodnike trdno na mestu in preprečuje mehanično povzročen šum.

Tako kot pri naših ostalih napajalnih kablih, se nagibamo k prepričanju, da je najboljši način za eksperimentiranje s C-power kablom preizkus le tega na vašem lastnem viru. Ta vir je lahko vaš CD predvajalnik, ali DAC/Streamer. Predvajajte vašo najljubšo skladbo, nato pa priklopite C-power kabel in predvajajte še enkrat.

Mar zaščiteni napajalni kabli resnično vplivajo na kakovost zvoka? Prepričajte se sami, razlika je očitna. Ne glede na ceno vašega sistema, Chord C-power napajalni kabel je cenovno učinkovita in svojega denarja vredna nadgradnja.

Kabel
Velika pozornost pri zasnovi napajalnega kabla C-power je bila namenjena visoko frekvenčni efektivni zaščiti saj je le ta ključnega pomena za vse napajalne kable.

Prevodniki: Večžični 3x14 AWG (2.08 mm2) bakreni prevodniki visoke čistosti

Konfiguracija:
 Vzporedno peljani prevodniki z visoko frekvenčno efektivno lebdečo zaščito
Izolacija: PVC

Zaščita: Prevlečen z visoko frekvenčno efektivno zaščitno folijo

Ovoj: Zunanji ovoj visoke gostote za blaženje vibracij

Barva: Črna

Priključki
Tovarniško terminirani in hermetično obdelani priključki razlikujejo C-power od ostalih napajalnih kablov. Ne spreglejte jih, saj imajo le ti določene prednosti. Prva je ta, da se za povezave znotraj priključka uporablja visokotlačna (stiskalna) tehnika kar pomeni, da ni potrebnih vijakov. Druga prednost pa je sama narava postopka ulitja s hermetično obdelavo, ki prevodnike zadrži trdno na mestu tako, da niso podvrženi šumu mehaničnega izvora.

C-Power je na voljo v dolžini 1.5m.

Uporaba
Chord C-power je izredno konsistenten v njegovem delovanju. Hi-Fi komponente in komponente za domači kino vseh rangov bodo odlično delovale s C-Power napajalnim kablom. Še posebej impresivno pa C-Power deluje priključen na komponente nižjega ranga pri katerih je manj pozornosti namenjene filtriranju napajalnih priključkov.

Uradna spletna stran produkta 

Dodatna navodila in priporočila za najboljši izkoristek vodnika.

Za individualno ponudbo, naročilo terminiranja oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 69.95€
  • Cena brez DDV: 57.34€

Oznake: CHORD, C-Power, Napajalni kabli, chord, company, kabli, napajalni, power