Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

FOCAL Chora 826 + Yamaha R-N803D

-10% FOCAL Chora 826 + Yamaha R-N803D

FOCAL Chora 826 + Yamaha R-N803D

       

Klasičen stereo sistem s pridihom sodobnosti. Namenjen je vsem, ki iščejo dober zvok, ne želijo pa se odreči preglednosti in enostavnosti uporabe. Temelji na kakovostnem mrežnem stereo sprejemniku, ki uporabniku poleg klasičnih funkcij ponuja tudi brezžično povezljivost (Bluetooth in Wi-Fi), možnost priklopa pomnilniških medijev (USB ključki in prenosni trdi diski), upravljanje s pomočjo pametnega telefona ali računalniške tablice itd. Uporabnik lahko izbira med brezplačno glasbo internetnih radijskih postaj, glasbo, ki je shranjena na lokalnem računalniškem omrežju, pa tudi glasbo spletnih ponudnikov, kot so 'Tidal', 'Deezer' in 'Spotify'.

Sistem sestavlja par odlično ocenjenih samostoječih zvočnikov francoskega proizvajalca FOCAL (EISA awardter mrežni stereo sprejemnik Yamaha (EISA awardz vgrajenim gramofonskim predojačevalnikom in digitalno-analognim pretvornikom.

Zvok sistema je frekvenčno uravnotežen. Odlikujejo ga čisti visoki toni ter jasno izražene glasbene podrobnosti. Dober je tudi nizkofrekvenčni odziv.

V akcijskem kompletu prejmete:
- par samostoječih zvočnikov FOCAL Chora 826 in
- mrežni stereo sprejemnik Yamaha R-N803D.

Sistem je možno prilagoditi individualnim potrebam in željam. Predlagamo uporabo kakovostnih zvočniških kablov britanskega proizvajalca CHORD Company.

Cena velja za komplet. Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 2,277.00€
  • 2,049.30€
  • Cena brez DDV: 1,679.75€

Možnosti

Oznake: FOCAL, Yamaha, stereo kompleti