Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

FOCAL Chorus 726 + Yamaha R-N803D

-19% FOCAL Chorus 726 + Yamaha R-N803D

FOCAL Chorus 726 + Yamaha R-N803D

 

Tradicionalen stereo sistem s pridihom sodobnosti. Namenjen je vsem, ki iščejo dober zvok, ne želijo pa se odreči preglednosti in enostavnosti uporabe. Temelji na kakovostnem mrežnem stereo sprejemniku, ki uporabniku poleg klasičnih funkcij ponuja tudi brezžično povezljivost (Bluetooth in Wi-Fi), možnost priklopa pomnilniških medijev (USB ključki in prenosni trdi diski), upravljanje s pomočjo pametnega telefona ali računalniške tablice itd. Uporabnik lahko izbira med brezplačno glasbo internetnih radijskih postaj, glasbo, ki je shranjena na lokalnem računalniškem omrežju, pa tudi glasbo spletnih ponudnikov, kot so 'Tidal', 'Deezer' in 'Spotify'.

Sistem sestavlja par odličnih samostoječih zvočnikov priznanega francoskega proizvajalca FOCAL ter mrežni stereo sprejemnik Yamaha z vgrajenim gramofonskim predojačevalnikom in digitalno-analognim pretvornikom.

Sistem odlikujejo izjemno čisti srednji in visoki toni, zavidljiva količina glasbenih podrobnosti, enakomerna disperzija zvoka ter kontroliran nizkofrekvenčni odziv.

V akcijskem kompletu prejmete:
- par samostoječih zvočnikov FOCAL Chorus 726,
- mrežni stereo sprejemnik Yamaha R-N803D in
- nekonektirane zvočniške kable CHORD Shawline dolžine 2 x 2,5 m.


Sistem je možno prilagoditi individualnim potrebam in željam. Predlagamo nadgradnjo s kakovostnim gramofonom britanskega proizvajalca Rega Research.

Cena velja za komplet. Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Darilo

Nekonektirani zvočniški kabli CHORD Shawline dolžine 2 x 2,5 m.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 2,273.70€
  • 1,850.00€
  • Cena brez DDV: 1,516.39€

Možnosti

Oznake: FOCAL, Yamaha, stereo kompleti