Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

FOCAL Chorus 716 + Marantz PM6006

FOCAL Chorus 716 + Marantz PM6006

 

Odlično zveneč stereo sistem za srednje velike prostore. Sestavlja ga par dinamičnih samostoječih zvočnikov renomiranega francoskega proizvajalca FOCAL ter klasičen stereo ojačevalnik z vgrajenim gramofonskim predojačevalnikom. Ojačevalnik se lahko preko analognega, digitalnega koaksialnega ali optičnega vhoda poveže z vašim CD, DVD ali Blu-ray predvajalnikom, pa tudi z vašim kasetofonom, radijskim sprejemnikom, televizorjem ali računalnikom.

Zvok sistema je dinamičen in poln glasbenih podrobnosti. Postavitev zvočnikov v prostoru ni zahtevna zaradi bas-refleksne odprtine na sprednji strani zvočnika ter zaradi obrnjene kupolaste visokotonske enote iz aluminija in magnezija, ki omogoča široko disperzijo zvoka.

Predlagani sistem je primeren za zahtevnejše ljubitelje glasbe, pa tudi za avdiofile, ki iščejo kakovosten stereo sistem z razširjeno funkcionalnostjo.

Sistem je sestavljen iz:
- para samostoječih zvočnikov FOCAL Chorus 716 in
- stereo ojačevalnika Marantz PM6006.

Sistem je možno prilagoditi individualnim željam. Smiselno ga je nadgraditi s kakovostnim CD, univerzalnim ali mrežnim predvajalnikom proizvajalca Marantz.

Kaj pa kablovje? Odlične izkušnje imamo s proizvodi angleškega proizvajalca CHORD Company.

Cena velja za komplet. Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,547.00€
  • Cena brez DDV: 1,268.03€

Možnosti

Oznake: FOCAL, Chorus, Marantz, PM6006, stereo kompleti, kompleti, stereo