Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Densen B-175 - Integrirani stereo ojačevalnik

DENSEN B-175


Densen B-175 Integrirani stereo ojačevalnik

Ojačevalnik B-175 je najmočnejši integrirani ojačevalnik proizvajalca Densen. Že na prvi pogled je jasno, da je ta integrirani ojačevalnik nekaj posebnega. Njegova prednja stranica je enaka stranici predojačevalnika B-250, medtem ko je njegovo ohišje enako ohišju močnostnega ojačevalnika B-350. To seveda ni naključje. B-175 namreč v enem ohišju združuje tehnologijo najboljših proizvodov dveh Densen-ovih linij: B-250 in B-350.

Tehnologija

Ojačevalnik B-175 je sposoben zagotoviti 2 x 125 W moči pri 8 ohm-ih in 2 x 250 W moči pri 4 ohm-ih. Ogromna hladilna rebra ojačevalniku omogočajo delovanje z visokim mirovnim tokom, kar pomeni, da večino poslušanja poteka v razredu A. Napajalna stopnja temelji na masivnem toroidnem transformatorju z ločenimi izhodi za vse kritične stopnje močnostnega dela, pa tudi predojačevalnega dela. V napajalni stopnji je uporabljenih kar 15 namensko izdelanih kondenzatorjev. Omeniti velja, da je Densen prvič v svoji zgodovini v ojačevalniku uporabil lastne filmske kondenzatorje. Del vrhunske napajalne stopnje je tudi 10 ločenih napetostnih regulatorjev.

Močnostni del temelji na ojačevalniku B-350, a je prilagojen drugačnim delovnim pogojem. Izhod močnostnega dela je povezan z zvočniškimi priključki s pomočjo namensko izdelanega, posrebrenega bakrenega kabla z izolacijo iz Teflon-a.

Predojačevalni del temelji na Densen-ovem referenčnem predojačevalniku. Predojačevalnik deluje v razredu A. Glasnost se uravnava s pomočjo naprednega mikroprocesorsko krmiljenega atenuatorja, ki, za razliko od digitalnih kontrol glasnosti, omogoča izjemno natančnost in transparentnost zvoka.

Možnosti nadgradnje in povezljivost

Ojačevalnik B-175 je mogoče nadgraditi z analogno 'Surround Board' kartico, ki dvo-kanalni predojačevalni del razširi v osem-kanalni ter s tem omogoči neposredno povezavo ojačevalnika z več-kanalnimi analognimi izhodi DVD in Blu-ray predvajalnikov.

Lastniki gramofonov lahko z nakupom posebne gramofonske stopnje enega izmed linijskih vhodov spremenijo v gramofonski MM ali MC RIAA vhod. Ojačevalnik B-175 je seveda mogoče nadgraditi tudi z zunanjim napajanjem DNRG ter z elektronsko kretnico SAXO.

Z zvočnega vidika ojačevalnik B-175 združuje najboljše Densen-ove atribute: hiter in privlačen zvok, tekoče in lahkotno podajanje glasbe, transparentnost ter zvočni oder življenjskih dimenzij.

Varnost naložbe

Prvi lastnik ojačevalnika prejme doživljenjsko garancijo proizvajalca Densen.


Tehnične specifikacije:

Moč na izhodu pri 8 ohm-ih: 2 x 125 W.
Moč na izhodu pri 4 ohm-ih: 2 x 250 W.
THD + šum: manj kot 0.05 %.
Frekvenčni odziv (+0 -3 dB): 2 - 500.000 Hz.
Teža proizvoda / Skupna teža: 16 / 17 kg.
Dimenzije proizvoda (Š x G x V): 440 x 310 x 64 mm.

Uradna spletna stran proizvoda.


Garancijska doba distributerja: 12 mesecev. Garancijska doba proizvajalca: doživljenjska (za prvega lastnika). 

Za individualno ponudbo nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041/536-109.

Cena velja za kos.

Ob plačilu po predračunu je dostava brezplačna!

Nudimo celovite avdio in video rešitve. Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 6,999.99€
  • Cena brez DDV: 5,737.70€

Možnosti

Oznake: DENSEN, B-175, Integrirani ojačevalniki, Densen, densen, ojacevalniki, integrirani