Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Epic - Zvočniški kabel

CHORD Epic

CHORD Epic - Zvočniški kabel

Zvočniški kabel CHORD Epic

 

       


Zvočniški kabel CHORD Epic je ljubiteljem kakovostne avdio reprodukcije na voljo že skoraj deset let. V osnovi gre za oklopljen kabel, ki se dobro ujame s skoraj vsakim tipom zvočnika. V zvoku ohranja glasbene podrobnosti, dinamiko in koherenco. Marsikoga prepriča s kontrolo in definicijo nizkih tonov, zato ga proizvajalec rad priporoča v kombinaciji s samostoječimi zvočniki.

V kablu sta uporabljena enaka vodnika kot v večkrat nagrajenem zvočniškem kablu CHORD Odyssey 2. Vsak vodnik je sestavljen iz devetnajstih niti posrebrenega bakra visoke čistosti. Preplet niti obdaja PTFE izolacija, to pa zunanji zaščitni ovoj, kateremu je dodan oklop za učinkovito zaščito pred visokofrekvenčnimi motnjami. Oklop prekriva prozoren PVC ovoj, ki med drugim skrbi za dodatno mehansko dušenje.

Osnovne lastnosti zvočniškega kabla CHORD Epic:
- Konfiguracija: prepleten par vodnikov.
- Vodnika: 2 x 12 AWG, več-žična, posrebrena, baker brez vsebnosti kisika (100 % čistost).
- Izolacija vodnikov: PTFE.
- Oklop: folija visoke gostote ter kovinska pletenica (93 % pokritost).
- Presek kabla: 3,31 mm2.
- Premer kabla: 11 mm.


Vezava kabla z ojačevalnikom in zvočnikoma:

Kabel povežite tako, da teče napis na kablu od ojačevalnika proti zvočniku.Cena velja za tekoči meter kabla brez konektorjev.

Kabel lahko terminirate sami (priporočamo uporabo originalnih konektorjev CHORD ChordOhmic), možna pa je tudi tovarniška terminacija.

Podrobne informacije o kablu so na voljo na spletni strani proizvajalca.

Za individualno ponudbo, naročilo terminiranja oz. preizkus kabla nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. 01 721 40 10.

Nudimo celovite avdio in video rešitve.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani ALS avdio.video.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Možnost plačila na obroke (Leanpay)

Možnost plačila na do 24 obrokov preko sistema obročnega odplačevanja Leanpay. Preverite svoj limit. Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas na telefonsko številko 0590 12 56 8.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 64.95€
  • Cena brez DDV: 53.24€

Možnosti

Oznake: CHORD, Zvočniški kabli