Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Cambridge Audio Azur 851A

-5% Cambridge Audio Azur 851A

Cambridge Audio 851A - stereo ojačevalnik

Cambridge Audio 851A stereo ojačevalnik je najboljši ojačevalnik, kar smo jih naredili!

Hi-Fi Choice, Junij 2012 - Najvišja nagrada-5 zvezdic

Zmogljiv 120 W stereo ojačevalnik Cambridge Audio 851A, je narejen brez kompromisov. Ojačevalnik je v osrčju vsakega zvočnega sistema, zato je potrebno še posebej paziti na zmogljivost in povezljivost. Večina ojačevalnikov ima dve vrsti standardnih metod ojačevanja, ki jih uporabljajo. Razred A ponuja vrhunski zvok, vendar je neučinkovit zaradi ustvarjanja toplote, ki jo moramo odvajati, medtem ko je razred AB učinkovit; uvaja zvočno popačenje.

Cambridge Audio 851A, del vodilne serije 8, uporablja našo patentirano ojačevanje razreda XD, ki združuje prednosti ojačevanja razreda A in razreda AB ter preseganje njunih omejitev. Naša edinstvena oblika vezja in uporaba najbolj kakovostnih sestavnih delov se odraža v izjemno močnem, vendar natančnem zvoku, ki je tako čist kot izpopolnjen. 851A ne poganja eden, temveč dva po meri oblikovana toroidna transformatorja, ki delujeta brez brnenja, šumenja ali motenj, ki bi pokvarile zvočno izkušnjo.

Z 10 vhodnimi viri, se lahko 851A prilagodi praktično vsaki povezavi, ki jo kupec želi. Ti vključujejo dva visoko zmogljiva XLR vhoda - kot nalašč za naš 851C DAC/ CD predvajalnik/ predojačevalnik ali mrežni glasbeni predvajalnik Stream Magic 6. Ne glede na nastavitev ali uporabljene vire, se lahko zaslon 851A nastavi po meri, kar omogoča, da se vhodi poimenujejo, zaradi česar je neverjetno enostaven za uporabo.

Brušeno kovinsko ohišje polepša videz trdne, popolnoma kovinske omarice - kot nalašč za brezhibno delovanje delov 851A in zagotovitev, da bo videti dobro v vsakem prostoru.

Tri ojačevalci v enem - dva dvojna mono ojačevalna sklopa za predvajanje najboljšega zvoka ter neopazen predojačevalnik, posvečen procesom na sprednji plošči, dva toroidna transformatorja, novi natančni nadzor zvoka...

Dve običajni obliki ojačevanja sta »razred A« in »razred AB«. Razred A se ponavadi uporablja v izjemno dragih ojačevalcih, medtem ko predvaja res odličen zvok, je zelo neučinkovit, saj ustvarja preveč toplote, ki jo je treba odvajati - običajno z zelo dragimi toplotnimi ponori. Razred AB se uporablja pogosteje, ker je učinkovit, vendar ustvarja popačenje na točki rezanja v visokih frekvencah, kar se sliši. Ker naši inženirji niso bili zadovoljni s tema možnostma, so razvili patentirano ojačevanje razreda XD, ki doda napetost, ki premakne točko rezanja tja, kjer se popačenja ne sliši in daje brezkompromisno ojačenje. To tudi pomeni, da se denar kupca porabi za izvrstne hi-fi sestavne dele in tehnologije za odličen zvok, namesto za ukvarjanje s toploto.

Tehnični podatki:
 
  Cambridge Audio 851A
Vrsta: Integrirani ojačevalnik
Izhodna moč: 120W RMS into 8 Ohms
200W RMS into 4 Ohms
Frekvenčni razpon: 10 Hz - 50 kHz +/- 1 dB
Razmerje signal/šum: > 93 dB (ref 1W/8 Ohm)
THD (popačenje): < 0.001% 1 kHz at 80% of rated power
< 0.01% 20 Hz - 20 kHz at 80% of rated power
Vhodi: 2 sets of balanced XLR, 8 further RCA inputs  
Dimenzije mm ( V x Š x D): 115 x 430 x 385mm
Teža (Kg): 15
Garancija (mesecev): 12

Garancijska doba 12 mesecev. 
Za predstavitev sistema oz. dodatne informacije nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041 536 109
Cena velja za kos.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.
Več o ponudbi.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video resitve.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 1,699.00€
  • 1,614.00€
  • Cena brez DDV: 1,322.95€

Oznake: Cambridge, Audio, Integrirani ojačevalniki, Cambridge Audio, cambridge, audio, ojacevalniki, integrirani, azur, 851a