Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

Cambridge Audio Azur 651C

-25% Cambridge Audio Azur 651C
Cambridge Audio 651C - CD predvajalnik

Če iščete ustrezen način, kako izvleči še tako detajlne podatke iz vaših CD-jev in jih spremeniti v najbolj impresivno glasbeno izkušnjo, ki si jo sploh lahko predstavljate, potem ne odlašajte in izberite najnovejši CD predvajalnik Cambridge Audio 651C.

Zasnovan s ciljem zagotavljanja visokokakovostne glasbene reprodukcije in po zelo ugodni ceni, se ponaša z najnovejšim dvojnim sistemom za digitalno-analogno pretvorbo (DAC) in ima isto izbirno razporeditev filtrov kot legendarni pretvornik DacMagic. Te izboljšave, skupaj z dovršeno umerjenimi avdio tokokrogi, zagotavljajo še bolj čisto in pristnejšo izkušnjo, kot njegov visoko cenjen predhodnik.

Medtem ko številni CD predvajalniki uporabljajo pogone, ki so izdelani za računalnike, smo se v Cambridge Audio posebej potrudili in izdelali poseben pogon S3 Custom CD ServoTM, namenjen izključno CD predvajalnikom. S tem avdiofilskim modelom lahko predvajalnik 651C pridobiva največ digitalnih informacij, kar pomeni, da lahko slišite vsak sleherni detajl iz vašega diska.

Niti s tisočimi besedami vam ne moremo opisati, kako pristen in originalen je zvok predvajalnika 651C, če pa boste obiskali vašega najbližjega prodajalca Cambridge Audio izdelkov, bosta dovolj že dve minuti predvajanja, da boste izvedeli vse, kar vas zanima!

Za tiste, ki želite izvedeti še več o CD predvajalniku 651C…

Dvojni Wolfson WM8742 digitalno-analogni pretvorniki zagotavljajo precejšnjo nadgradnjo delovanja, ki je še bolj dovršeno, kot pri z nagrado odlikovanemu predhodniku 651C in so izvedeni v dvojni diferencialni konfiguraciji (vsak kanal ima svoj digitalno-analogni pretvornik za obdelavo informacij). Prefinjena Cambridge Audio Double Virtual Earth Balanced filter topologija z Bessel koeficienti preprečuje praktično vsa šumenja in odstopanja, ki so prisotna v digitalno-analognih pretvornikih in jih filtrira, kar doprinese k še boljši muzikaličnosti in zagotavlja neprimerljivo stopnjo delovanja.

Novi digitalno-analogni pretvorniki vključujejo tudi izberljiv digitalni filter s tremi nastavitvami, kar vam omogoča, da nastavitve prikrojite svojim lastnim željam in seveda svojemu sistemu:

Roll-off filter zagotavlja močno dušenje popačenja zvočnih slik izven frekvenčnega prehodnega pasu (npr. nad 22.05kHz), na račun manjšega pred- in po-donenja v časovnem območju. Filter z linearno fazo vključuje edinstveno funkcijo »konstantno skupinsko zadrževanje«, ki zadrži vse avdio signale na vseh frekvencah v istem obsegu, kar pomeni, da je na izhodu vso avdio oddajanje popolnoma časovno usklajeno. Filtri z minimalno fazo sicer nimajo funkcije konstantnega skupinskega zadrževanja, so pa koeficienti optimizirani tako, da impulzni odziv ne povzroča pred-donenja v časovnem območju.

Cambridge Audio sistem S3Custom CD ServoTM, zasnovan posebej za CD predvajalnike, vključuje po meri izdelan nabor vezij in najnovejšo tehnologijo za obojestransko površinsko namestitev za kar najkrajše signalne poti, brez žičnih povezav. Vezja in programska oprema so bili skrbno načrtovani in S3 dinamično prilagaja in regulira ostrenje, sledenje in izhodno stopnjo laserja v realnem času, kar omogoča maksimalno pridobivanje digitalnih informacij in zmanjševanje tresenja. Vse te prednosti so omogočene z izvedbo močnega procesorja ARM7, ki ga dopolnjuje izredno natančen časovni oscilator in skrbno izdelana shema za impedančno ujemanje.

CD transportni sistem, ki se je izkazal kot zelo dober, zagotavlja neverjetno stabilnost in CD pladenj nudi gladko in izjemno kvalitetno delovanje. In da bi bilo obratovanje ter upravljanje karseda enostavno, nudi visoko kontrastni črni zaslon DFSTN (Double Film Super Twisted Nematic) odlične povratne informacije v zvezi z impresivnimi značilnostmi in funkcijami predvajalnika 651C, ki po novem vključujejo tudi CD-tekstovno podporo.

Kot pri vseh naših Azur CD-predvajalnikih, zagotavlja visokokakovostni toroidni transformator nižjo raven hrupa in zmanjšanje valovnih izkrivljanj, za tišje PSU delovanje.

Ta zapleten zvočni ekosistem je v resnici rezultat več kot desetletnih raziskav in razvoja. Gre za dolg proces, vendar smo prepričani, da boste ob poslušanju predvajalnika 651C zelo vznemirjeni, na obraz pa se vam bo prikradel nasmešek. Tako kot se to zgodi vsakič, ko mu prisluhnemo…. 

Tehnični podatki:
 
 Cambridge Audio 651C
Vrsta:CD predvajalnik
Podprti formati:-
D/A pretvornikDual Wolfson Microelectronics
WM8742 24-bit/192kHz capable
Frekvenčni razpon:20Hz - 20kHz (+/-0.1dB)
Razmerje signal/šum:>-115dB @ 1kHz -10dBFs
THD (popačenje):<0.0005%
Dimenzije mm ( V x Š x D):85 x 430 x 305mm
Teža (Kg):4.8
Garancija (mesecev):12

Garancijska doba 12 mesecev. 
Za predstavitev sistema oz. dodatne informacije nam pišite na info@playroom.si oz. nas pokličite na 041 536 109
Cena velja za kos.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.
Več o ponudbi.

Vabimo vas, da nas obiščete na uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video resitve.

 

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 789.00€
  • 591.00€
  • Cena brez DDV: 484.43€

Oznake: Cambridge, Audio, Integrirani ojačevalniki, CD predvajalniki, cambridge, audio, ojacevalniki, predvajalniki, 651c, azur, integrirani