Spletni piškotki. Spletna stran uporablja nevsiljive piškotke, ki na vaš računalnik shranijo nekatere podatke. Piškotki so potrebni, da spletna stran deluje, kot je predvideno. Z uporabo spletne strani PlayRoom.si sprejemate določila o uporabi piškotkov na tej spletni strani. Več...

CHORD Crimson VEE3

CHORD Crimson VEE3

Z nazivom Best Analogue Interconnect v razredu vodniki in dodatki revije What HI-FI?"Nisem mogel verjeti kako z lahkoto je bilo slišati razliko"

Katerikoli sistem in katerekoli komponente želite priključiti, Crimson VEE 3 je odličen način kako odkriti koliko lahko ustrezno oblikovan in lepo zgrajen interkonekt izboljša sistem na katerega je priključen. Pravo vključevanje glasbe se prične tukaj. Novi CHORD Crimson VEE 3 interkonekt je bil oblikovan, da doseže kriterije zahtevane za ustrezno natančen signalni prenos. To pomeni ustrezno opredeljene linije basa, dinamične bobne in jasne vokale. Še pomembneje, pomeni usklajeno in vključujočo glasbo.

Crimson VEE 3 uporablja dva kompleta večžičnih 100% kisika čistih bakrenih prevodnikov, ki so urejeni v prepleteno konfiguracijo in so z dvojno plastjo ščita zaščiteni pred motnjami, ki lahko uničijo kvaliteto zvoka. Crimson VEE 3 RCA vtič ima neposredne pozlačene kontakte in ABS ohišje. Vsak del vtiča je bil izbran z namenom, da zagotovi najboljši možen prenos signala, ki omogoča več podrobnosti in drame v glasbi, ki jo poslušate.

Prisluhnite kablu Crimson VEE 3 RCA z glasbo: The Doors "Riders on the Storm" z albuma "L A Woman".
Slišali boste: Dramo nevihte, grmenja in dežja v nasprotju z elektronsko klaviaturo v uvodu.
Poslušajte: Izmenjujoče se linije klaviature in kitare skozi celotno pesem.

Kabel:
Crimson VEE 3 kabel je psevdo-uravnotežena/simetrična zasnova kabla. Ima dva kompleta večžičnih 100% kisika čistih bakrenih prevodnikov. En komplet je namenjen signalu, drugi pa povratku. Prevodniki so zviti in izolirani s polietilenom nizke gostote in nizke izgube. CHORD uporablja psevdo-uravnoteženo konfiguracijo, saj signale prenaša bolj natančno kot preprost koaksialni ali asimetrični kabel. Vodnika sta pritrjena na mesto z dvema bombažnima distančnikoma za dušenje vibracij. Zmanjševanje vibracij tako navznoter kot navzven je izjemno pomembno za kvaliteto signala.

Vodnike in distančnike se zavije z naravnim bombažnim polnilom pred nanosom kritične dvoplastne zaščite. Ščit sestavlja pletenica visoke gostote in prekrivalna folija. Ta kombinacija ščitov razširja zmogljivost ščita skozi širši spekter. Zaščita je nato obdana z mehkim PVC za nadaljnje izboljšanje dušenja mehaničnih šumov, ta pa je nato zaščiten s trdim PVC zunanjim slojem.

Priključki:
Kabel CHORD Crimson VEE 3 je opremljen s po meri Chordovimi VEE 3 RCA vtiči. Nova zasnova ABS zunanjega ovoja in unikaten proces zlatenja uporabljen na kontaktnih predelih izboljšuje signalni prenos skozi širši frekvenčni spekter. Signalna povratna obroba omogoča varen visoko tlačni stik z vsemi vrstami RCA vtičnic. Centralni pin je izoliran s PTFE, zasnova vtiča pa zagotavlja dobro napenjalo brez stiskanja kabla in ogrožanja zmogljivosti.

Uporabite z:
Dizajn Crimson VEE 3 ni kompromis. Izdelan je bil kot odgovor na hitro izboljšanje delovanja CD-jev in DAC-ov. Crimson VEE 3 je zgrajen za prenos tako dinamičnih informacij kot tudi podrobnosti na naravno usklajen in glasben način. Ponuja visok nivo zmogljivosti, posebno, če upoštevamo ceno. Uporabljajte s CD predvajalniki in DAC-i, je pa tudi odličen interkonekt v kombinaciji z več kanalno glasbo in filmom.

Zasnova Crimson VEE 3 kabla, ocena njegovih vodnikov in njegova visoko učinkovita projekcija pomeni, da bo Crimson VEE 3 deloval izjemno dobro na dolge proge z minimalnimi motnjami in izgubo signala.

Povezava kabla z avdio napravo in zvočniki:
Vodnik povežite s sistemom tako, da teče napis na kablu od izvira signala proti zvočnikom.

 Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.


Osnovne lastnosti CHORD Crimson VEE3 vodnika:
Prevodniki: Dva kompleta večžičnih 100% kisika čistih bakrenih vodnikov.
Konfiguracija: Psevdo-uravnotežena konfiguracija, ki signale prenaša bolj natančno kot preprost koaksialni ali asimetrični kabel.
Izolacija prevodnikov: PTFE izolacija.
Zaščita: Pletenica visoke gostote in prekrivalna folija.


Uradna spletna stran produkta 

Cena velja za par kablov dolžine 0.5 metra.


Dodatna navodila in priporočila za najboljši izkoristek kabla.

Za individualno ponudbo in naročilo nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve

Povejte svoje mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Google reCAPTCHA

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava ob spletnem plačilu oz. bančnem nakazilu.

Želim si več informacij o izdelku

Dostop do spletnega obrazca.

  • 69.95€
  • Cena brez DDV: 57.34€

Možnosti

Oznake: CHORD, Crimson, Analogni avdio interkonekti, chord, interkonekti, company, avdio, analogni, crimson, vee3