CHORD Epic Reference

Proizvajalec: CHORD Company
Šifra izdelka: Epic Reference
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 495.00€

Možnosti

* Dolžina:
Količina: +
-
  - ALI -  

Postavite vprašnje oz. predlagajte svojo ceno

0 znaki (največ 300)

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

CHORD Epic Reference

Chord Epic Reference zvočniški kabel

“That’s got more than a hint of Sarum characteristic to it. It seems to disappear, you can use this with almost any system and it doesn’t get in the way of some serious high end equipment. We’re impressed.”

Chord Epic Reference zvočniški kabel razvija zaščitni prevodniški dizajn uporabljen na kablu Epic z uporabo ločenih visoko frekvenčnih efektivnih zaščit na vsakem prevodniku. 12 AWG posrebreni prevodniki so izolirani s PTFE pred nanosom PVC ovoja za pravilno postavitev dvoplastne folije in pletenega ščita.

V smislu zmogljivosti je Epic resnično dobra izbira pri uporabi zaščitenega kabla. Zmogljivost in dizajn Epic kabla se že precej približata Chordovemu dobitniku nagrad med zaščitenimi kabli - Chord Signature.

Epic Reference dinamične informacije in podrobnosti prenaša na zelo usklajen način. Ta lastnost daje občutek prave pristnosti in poskrbi, da ekstremno realistična glasba, akustični in električni inštrumenti zvenijo resnično. Zaradi kompleksnosti tonov je tako pravi užitek poslušati dobre inštrumente saj se jih sliši z lahkoto. Epic Reference pomaga sistemu, da le ta zveni bolj usklajeno in bolj muzikalično kar pa je prepričljiv razlog, ki kabel Epic Reference naredi vrednega poslušanja s katerimkoli spodobnim sistemom.

Poslušajte kako zveni Epic z glasbo: Neil Young “Driftin’ Back” z albuma “Psychedelic Pill”. Slišali boste, da gre za veliko več kot le hrup. V glasbi je 3 minute solo kitare preko katerega se sliši kako kompleksen in čudovit je lahko ton "overdriven" kitare. Polsušajte čuten in subtilen dotik Bigsby-jeve tremolo ročice enega najboljših čutnih kitaristov na svetu.


Uradna spletna stran produkta 

Cena velja za par 1.5 m dolgih tovarniško terminiranih CHORD Signature zvočniškh kablov.

Po želji možnost terminacije:
- banana
- vilice
- BFA

Za individualno ponudbo oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve
Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:
Priporočeni izdelki (74)