Chord Sarum Tuned ARAY Ethernet

Proizvajalec: CHORD Company
Šifra izdelka: Sarum Tuned ARAY Ethernet
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 2,589.00€
Količina: +
-
  - ALI -  

Postavite vprašnje oz. predlagajte svojo ceno

0 znaki (največ 300)

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Chord Sarum Tuned ARAY Ethernet

Mrežni kabel vrhunske kakovosti

Sarum Tuned ARAY Ethernet ni običajen Ethernet kabel, ne zanaša se namreč na geometrijo zavitega para prevodnikov. Zasnovan je za prenos podatkov do avdio predvajalnika in se poslužuje oblikovne zasnove uporabljene za proizvodnjo Sarum Digital Tuned ARAY koaksialnih in USB kablov. Vsebuje izredno majhen kokasialni kabel visoke hitrosti in izjemne kvalitete za vse kritične signalne poti.

Sarum Tuned ARAY Ethernet kabel je izdelan po visoko kakovostnih merilih in ga odlikujejo vrhunske lastnosti kar je skupno vsem Sarum kablom. Bakreni prevodniki so mikro polirani in posrebreni, za izolacijo le teh pa je uporabljen plinsko spenjen PTFE(teflon). Zaščita sestoji iz dvoplastne posrebrene pletenice visoke gostote in debele folije. To je vsekakor najbolj efektivna zaščita, ki jo uporablja podjetje Chord za svoje kable. Vse skupaj je dodatno zaščiteno še s teflonskim (PTFE) ovojem. Za pritrditev priključkov se uporablja spajkanje namesto stiskanja. V ta namen izbran RJ45 konektor omogoča varno pritrjevanje konektorjev brez stiskanja le teh.

Tuned ARAY konfiguracija prevodnikov zahteva visoko stopnjo natančnosti med procesom izdelave. Za izdelavo tako visokega standarda zmogljivosti se uporablja natančna mehanizacija, ki pripravi posamezne kable oziroma prevodnike za montažo, ki je nato izvedena ročno. Sestavljanje je kompleksno in zamudno ter zahteva visoko stopnjo natančnosti in zbranosti.

Uporaba:
Uporabite s katerokoli predvajalno enoto visoke kvalitete ali transport/DAC pretvornikom, ki zahteva Ethernet kabel. Kljub zaznani modrosti pri Ethernet kablih, Sarum Tuned ARAY Ethernet kabli prinašajo pretok, povezanost, dinamiko in podrobnosti, ki skupaj tvorijo izjemno izvedbo in oživljajo glasbo v katero se boste lažje vključili oziroma poglobili.

TUNED ARAY
Ena izmed zares izstopajočih lastnosti delovanja kablov Tuned ARAY konfiguracije je izjemna doslednost. Tuned ARAY kabli dramatično znižajo nivo šuma znotraj sistema na katerega so priklopljeni, rezultat le tega pa je glasba z ekstremnimi nivoji podrobnosti, dinamike in povezav. To drži tako za Tuned ARAY analogne, digitalne, USB kot tudi Ethernet kable.

Sarum Tuned ARAY Ethernet kabel je produkt eksperimentiranja in na nek način najbolj impresiven izmed vseh. Priklopljen na predvajalno enoto ima dramatičen učinek. Tuned ARAY kabli niso odvisni od svoje dolžine in odlično delujejo tudi na Ethernet kablih kljub neizogibni povezavi med predvajalno napravo in routerjem.

V različnih načinih priklopa (direktna povezava med predvajalnikom in routerjem, povezava med predvajalnikom in pred-nastavljenim Ethernet kablom ter med predvajalnikom in Ethernet signalom prenesenim skozi omrežja) je Sarum Tuned ARAY Ethernet vedno podal osupljive rezultate predvsem na izboljšavah datotek višje resolucije.

Da se boste sami prepričali o njegovi zmogljivosti, priporočamo poslušanje z glasbo "Got any reggae sitting on your NAS? Bob Marley’s is good." Poslušajte glasbo z navadnim in nato Sarum Tuned ARAY Ethernet kablom. Razlika vas bo osupnila.

Cena velja za Sarum Tuned ARAY Ethernet kabla.

Uradna spletna stran produkta 


Za individualno ponudbo, naročilo terminiranja oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve
Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: