Chord Indigo Tuned ARAY Ethernet

Proizvajalec: CHORD Company
Šifra izdelka: Indigo Tuned ARAY Ethernet
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 999.95€

Možnosti

* Dolžina:Količina: +
-
  - ALI -  

Postavite vprašnje oz. predlagajte svojo ceno

0 znaki (največ 300)

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

Chord Indigo Tuned ARAY Ethernet

Mrežni kabel vrhunske kakovosti

Indigo Tuned ARAY Ethernet ni običajen Ethernet kabel, ne zanaša se namreč na geometrijo zavitega para prevodnikov. Zasnovan je za prenos podatkov do avdio predvajalnika in se poslužuje oblikovne zasnove uporabljene za proizvodnjo Sarum Digital Tuned ARAY koaksialnih in USB kablov. Vsebuje neobičajno majhen koaksialni kabel visoke hitrosti in izjemne kvalitete za vse kritične signalne poti.

Indigo Tuned ARAY Ethernet kabel za izdelavo uporablja visoko zmogljiv miniaturen koaksialni kabel. Bakreni signalni prevodniki so posrebreni, za izolacijo le teh pa se uporablja PTFE(teflon). Zaščita sestoji iz dveh plasti posrebrene pletenice visoke gostote, ki je učinkovita pri visokih frekvencah. Ščiti pa jo še dodatni teflonski (PTFE) ovoj. Za pritrditev priključkov se uporablja spajkanje namesto stiskanja. V ta namen izbran RJ45 konektor omogoča varno pritrjevanje konektorjev brez stiskanja le teh.

Tuned ARAY konfiguracija prevodnikov zahteva visoko stopnjo natančnosti med procesom izdelave. Za izdelavo tako visokega standarda zmogljivosti se uporablja natančna mehanizacija, ki pripravi posamezne kable oziroma prevodnike za montažo, ki je nato izvedena ročno. Sestavljanje je kompleksno in zamudno ter zahteva visoko stopnjo natančnosti in zbranosti.

Uporaba:
Uporabite s katerokoli predvajalno enoto visoke kvalitete ali transport/DAC pretvornikom, ki za svoje delovanje zahteva Ethernet kabel. Kljub zaznani modrosti pri Ethernet kablih, Indigo Tuned ARAY Ethernet kabli zagotavljajo pretok, povezanost, dinamiko in podrobnosti, ki skupaj tvorijo izjemno delovanje in oživljajo glasbo v katero se boste lažje vključili oziroma poglobili.

TUNED ARAY tehnologija
Ena izmed zares izstopajočih lastnosti delovanja kablov Tuned ARAY konfiguracije je izjemna doslednost. Tuned ARAY kabli dramatično znižajo nivo šuma znotraj sistema na katerega so priklopljeni, rezultat le tega pa je glasba z ekstremnimi nivoji podrobnosti, dinamike in povezav. To drži tako za Tuned ARAY analogne, digitalne, USB kot tudi Ethernet kable.

Prevodniška konfiguracija Indigo Tuned ARAY Ethernet kabla je identična konfiguraciji, ki se uporablja na Chordovem vodilnem Sarum Tuned ARAY Ethernet kablu. Delita kar nekaj skupnih lastnosti. Oba odlikuje odličen pretok in povezava z glasbo, ki je rezultat izjemnega delovanja. Indigo Tuned ARAY, priklopljen na vaš predvajalnik, se bo zaradi načina delovanja Tuned ARAY kablov obnašal kot dolg Tuned ARAY kabel ne glede na drugačne materiale in priključke. Izboljšava, ki jo prinaša en sam kabel na koncu verige, prinaša izjemno in izčrpno nadgradnjo.

Cena velja za 1m Indigo Tuned ARAY Ethernet kabla

Uradna spletna stran produkta 


Za individualno ponudbo, naročilo terminiranja oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen avdio sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.


Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1 avdio.video rešitve
Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: