CHORD Prodac VEE3 Digital

Proizvajalec: CHORD Company
Šifra izdelka: Prodac VEE3 Digital
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 84.95€

Možnosti

* Dolžina:Količina: +
-
  - ALI -  

Postavite vprašnje oz. predlagajte svojo ceno

0 znaki (največ 300)

0 mnenj  0 mnenj  |  Napiši mnenje

CHORD Prodac VEE3 Digital

Z najboljšo oceno ocenjen digitalni vodnik v reviji What HI-FI?"It’s sweeter, smoother and more precise than before without losing any of the excitement" 

“Kar mi ugaja pri Prodacu je to, kako zelo dobro deluje z novimi priključki. To je veliko zmogljivosti za to ceno"

The Prodac VEE 3 Digital digitalni kabel je briljanten primer koliko lahko digitalni kabel pripomore h kvaliteti zvoka določenega sistema. S specialnim načinom obdelani prevodniki in zaščita oblikovana posebej za digitalne kable doprinese k naravnim občutkom vokala, zvočnim efektom in glasbi brez popačenj detajlov in dinamike. Enojni signalni prevodnik je izdelan iz 100% kisika kristalno čistega bakra in izoliran s sprenjenim polietilenom. Zaščita je kombinacija različnih materialov, ki delujejo zelo dobro pri uporabi z digitalnimi kabli. The VEE 3 RCA vtič je pozlačen in pritrjen na kable na način, ki zagotavlja, da ne prihaja do nikakršnih sprememb, ki bi lahko vplivale na zvočno kvaliteto natančne 75 Ohmske impedance kabla.

Prisluhnite Prodac Digitalnemu kablu z glasbo: Caitlin Rose “Shanghai Cigarettes” z albuma “Own Side Now”.
Slišali boste: Caitlinin odličen glas in izjemno izvedbo njene glasbene skupine.
Poslušajte, da boste slišali: Kako se povzpne kitarist v njegov kitaristični solo.

Kabel:
Chord Prodac Digital je koaksialni dizajn kabla, kar je relativno običajno v primerjavi s preostalimi Chordovimi kabli. A vendar ne smemo zanemariti nekaj pomembnih lastnosti, ki jih ta kabel ima. Enojni centralno signalni prevodnik je izdelan iz 100% kisika kristalno čistega bakra in je odgovoren za prvo naučeno lekcijo, ki pravi “na digitalnih kablih je več kot si mislite". Ko smo prvič razvijali Prodac Digital, smo eksperimentirali z različnimi tipi prevodnikov. Ugotovili smo, da ima izbira materiala pri prevodniku pomemben vpliv na tonske karakteristike sistema na katerega je bil priključen kabel. Nikakršnega dvoma ni bilo, da je enojni kristalno čisti bakreni prevodnik predvajal najbolj nevtralen in naraven zvok. Tako zelo, da so variacije le tega sedaj uporabljene na vseh naših preostalih digitalnih kablih, z izjemo Sarum Digital Tuned ARAY. Izolacija je plinsko spenjen polietilen in tudi druga pomembna lekcija, ki smo se je naučili v povezavi z zaščito. Prodac uporablja dvojno plast ščita tako kot večina ostalih naših intrkonekt kablov, s to razliko, da ščit kombinira s tako prevodniškim kot pol prevodniškim ščitom s katerim doseže nivo zmogljivosti značilen za Prodac.

Priključki:
Prodac Digital je opremnljen s po meri VEE 3 RCA priključki. Nova zasnova ABS zunanjega ovoja in edinstven proces pozlačevanja, ki je nanešen na kontaktne predele, izboljšuje signalni prenos skozi širši frekvenčni spekter. Signalna povratna obroba zagotavlja varen visoko tlačni kontakt z vsemi tipi RCA konektorjev. Centralni pin je izoliran s PTFE izolacijo, zasnova priključka pa zagotavlja dobro napenjalo brez stiskanja kabla in kompromisne izvedbe. Izognitev stiskanja kabla je še posebej pomembno pri terminaciji digitalnega kabla. Kakršnokoli stiskanje kabla bo povzročilo spremembe na impedanci, kar bo imelo direkten vpliv na zmogljivost.

Posodobitev produkta: Junij 2012
V skadu z našo filozofijo konstantnega izboljševanja in evolucijo produkta smo razvili še bolj učinkovit centralno signalni prevodnik v Chord Prodac Pro Digital. Kar nekaj let se je za izdelavo centralnega prevodnika uporabljal ultra-cast baker. Prodac Pro Digital sedaj uporablja višjo čistost, enojni kristalni bakreni prevodnik. Kljub temu, da pa ni vidnih sprememb na samem kablu, menimo, da boste navdušeni nad tem kako zveni. Glede na obširne slušalne teste smo dosegli optimalno zmogljivost, ko je bil kabel priključen tako, da je tisk na zunanjem ovoju tekel v nasprotno smer glede na signal. Da bi bilo jasneje, smo natisnili smerno puščico približno 50mm od vira priklopa. Kabel je potrebno priklopiti tako, da puščica kaže v smeri od vira proti komponenti. Smerna puščica vam bo prav tako omogočila pravilno identificirati novo verzijo kabla Prodac Pro Digital.


Povezava kabla med avdio napravami:
Kabel povežite s sistemom tako, da smerna puščica na kablu kaže v smeri od vira proti komponenti.Kabel bo izkoriščal svoj celoten potencial po prvih 100 urah uporabe.


Osnovne lastnosti Prodac VEE3 kabla:
Prevodnik: enojni signalni prevodnik iz 100% kisika kristalno čistega bakra
Konfiguracija: 75 Ohmski koaksialni centralni signalni prevodnik
Izolacija: plinsko spenjen polietilen
Nagrade: Z najboljšo oceno ocenjen digitalni interkonekt v reviji WHAT HI-FI? Povezava do članka

Terminacija:
VEE konektor - Visokozmogljiv RCA (phono) konektor z dušenjem vibracij ABS ovoja.
PTFE izoliran pozlačen centralni vtič.

Dobavljiv v kombinaciji z posrebrenimi BNC konektorji visoke kvalitete

Dolžine:
Dobavljivi v dolžinah 0.5m in 1.0m
Individualne dolžine po povpraševanju.

Uradna spletna stran produkta 

Cena velja za kabel dolžine 0.5m

Dodatna navodila in priporočila za najboljši izkoristek vodnika.


Za individualno ponudbo, naročilo terminiranja oz. preizkus nas kontaktirajte na info@playroom.si oz. telefon 041 536 109.


Nudimo celovite avdio in video rešitve.
Na željo stranke naročen zvočniški sistem dostavimo na dom in ga po vaših željah priklopimo.
Več o ponudbi.

Vabimo vas, da nas obiščete na naši uradni spletni strani podjetja ALS-1avdio.video resitve

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje


Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: